Friday, September 17, 2010

Outback???

Eike: „Elis mine pane ise äratus kinni!“ . Mingi äratus nagu seal oli ja siis 10 minuti pärast hakkas EIKE äratus keset tuba. Mitte keegi ei viitsinud voodist välja ronida. Mina ja raiki saime plaani kohaselt veel pool tundi pärast tydosod ärgata. Tydrukud vist magasidki sisse natuke, sest söögiks ja meigiks jäi 20 minutit. Ja kui statistika näitab, et meik on vähemalt tunnike, siis läks sutsu kiireks. Võibolla oli see sellepärast et kui kõigil on samal ajal äratus, siis Raiki lällab hommikul alati esimesena ja ei lase kunagi teistel magada. Aga talle tundub see tavaliselt meeldivat, kuigi ise ta väidab et tal on raske ärgata, aga ta teab, et meil on hullem. :D
Tydod tööle, meie linna peale tööd otsima. Pidime Mihkliga kokku saama AussiJobi ees. Mihkel on yks eestlane, kes ka treffneri lõpetanud paar aastat enne meid... Selgus aga et tööportaal avatakse alles tunni aja pärast. Kappasime tagasi kolmekesi siis meie hostelisse, tegime aega parajaks. Aja möödudes läksime tagasi tööportaali, käisime ka yhest teisest läbi, kuid seal ei olnud ikka midagi... Aga kui trepist tulid yles kaks inimest, tydruk ja poiss, siis vaatasin korraks nende poole ja ytlesin altsikule kõva häälega, et nad on raudselt eestlased. Jap, olidki, ytlesid selle peale tere. Neid on siin ikka väega palju. Jätkasime teekonda uuesti Aussijobi. Seal aga oli ees juba u 15 inimest, kellest näo järgi olid 6 eestlased. Passisime seal mingi pool tundi, kui tädike kuulutusi ette luges... midagi ei paistnud tulevat. Seadsime sammud uksest välja ja otsustasime oma plaane kardinaalselt muuta.. Läksime Commonwealth panka ja võtsime passiga 500 taala välja. Siis Telstra telefonipoodi. Kolisin oma telefonipaketiga teisse firmasse. Optuse kõnekaart sai 5 päevaga tyhjaks. 300 kr läks nagu ma ei tea kuhu. Nyyd uuest firmast pidime ka sellepärast kõnekaardi võtma, sest see töötab ka väljaspool linna. Ostsime ka internetipulga. 89 taala läks 2Gigase mahuga andmeside pulk.
Pärast seda koju tagasi. Ja seda kõike tegime täna päeval sellepärast, et paar päeva oleme plaaninud, et peaks liikuma kuhugi. Linnast välja. Arutasime ja arvestasime. Aga siis tna kui me nägime, et tööportaalidest nagu ei tulnud midagi.
Homme hommikul sõidame mina ja Raiki ära põhjapoole. Linnast välja läheme rongiga. Viimasesse peatusesse, nii kaugele kui saab ja siis sealt edasi häälega veel põhjapoole. Esialgu yritaks kohale jõuda linna Gingin ja edasi vb veel 1000 km põhja. Troopilisse vööndisse. Sest praegune seis on selline, et iseenesest oleks võimalik rahaliselt linnas ka elada. Aga kui saab elada kämpamise ajal telgis, siis hoiaks juba kokku 25 taala päevas. Lisaks pole siin praegu hooaega enne oktoobri keskpaika. Seal on praegu täpselt see, mis on austraalia ;)
Yks pakkumine oli 3 kuud kasvuhoonesse kurke korjama :d.. Aga see oli liiga hull ja peaks tegema 3 kuulise lepingu. See nagu jäi ära. Me tahaks ise leida ja midgi...midagi head. J
Täna siis pakkisimegi asju. Asjad on nagu kuidagi kokku tõmmanud. Käsipagasi suutsin suurde kotti ära pakkida. Siis mugavam liikuda. Vett sai palju kaasa ostetud ja muu toidukraam. Iseenesest on kuumus tõusmas ja 20 kilo seljas.
Niiet kui meid mingi aeg nyyd netis pole, siis ilmselt oleme levist väljas ja kuskil kängurudega võidu jooksmas.
Praegu teeme raikiga väikse joogi jälle. Tähistame oma otsuse julget vastuvõtmist ja yhel tuttaval meil siin on synnipäev ka. Chris.
Rohkem nagu ei ole midagi.


Tsau.
Ma lähen nyyd kängudega sõitma ! :D

Alari


4 comments:

  1. No tsauka teilegi seal teiselpool saart. Vaatasime neid erinevaid hindu teie asjadel ja oma kogemuste põhjal võime öelda et meil on ntx telstra väga head paketid. ntx telefon. 30 doltsi eest ostad kaardi aga nad annavad 170 juurde ja pmst saad saata kuus 800 sms'i või rääkida ka suht pikalt. siis see netipulk. Meil jällegi telstra oma (sest see pidi ka pärapõrgus levima teiste eestlaste jutu kohaselt) ja 6gb 100 dollari eest. pmst maksate 11 doltsi juurde ja kolmekordistate oma mahtu. muidugi see ei pruugi ju üldse ära kuluda aga see mis meil on, sellel kehtivusaeg 3 kuud et selle ajaga tuleb see 6gb ilusti täis isegi niisama tööd otsides ja msnis istudes. Me ise tulime ka töö pärast oma algsest kohast ära, paneme praegu mööda rannikut põhja poole, seal pidi tööd olema jne. Edu kõigile ;)

    ReplyDelete
  2. Viimaseid pilte vaadates tekkis küsimus. Kallikesed, kas te unustasite habemeajamisasjad koju või? :D

    ReplyDelete
  3. Ei, täitsa kaasas on, aga lihtsalt vaatame, kui palju jõuab habe aastaga kasvada :D

    ReplyDelete
  4. Võibolla oli see sellepärast et kui kõigil on samal ajal äratus, siis Raiki lällab hommikul alati esimesena ja ei lase kunagi teistel magada.

    some thins don't change, huh :D

    ReplyDelete