Friday, September 17, 2010

Last party.

Eile siis sai otsustatd, et täna hommikul linnast minema. Kuskile maale...
Aga enne minekut tegime veel väikese istumise. Tydrukud jõudsid suht hilja töölt koju ja olid surmväsinud. Nad esialgu ei viitsinud midagi teha, aga siis hakkas meigiralli pihta ja plaan õhtu kluppi minna. Deen'i. Ei viitsinud raikiga toas passida ja läksime ette lauda ja võtsime kerge napsu. Siis jutustasime seal hostelis igasuguste inimestega. Just oli sinna saabunud yks toatäis uusi nägusid, kel sama plaan mis meil. Et Deen’i. Rääkisime hostelis, et homme lahkume ja läheme austraaliat avastama. Kõigil oli nii, et OiKuiLaheee. Inimesed tulevad austraaliasse ja siis töötavad kogu aeg linnas ja ei näe yldse seda tegelikku elu, mis siin ymber on. Siis läksime kluppi kõik neljakesi . Eriti suur place oli . Mitu korrust ja mitu saali koos erinevate muusikastiilidega. Rahvast oli meeletult. Raiki läks korraks tagasi ja viis passid ära.
Klubis läksime kõik lahku ja kohtasin seal paar korda raikit, eiket ja vana hosteli tuttavaid. Mingeid tydrukut ja yhte tyypi. Gareth. Elis läks tna varakult tuttu ära. Tööpäev oli eriti väsitav ikka. Sest ta ärkas kell 7 ja töölt tli alles kell pool 9pm. Leidsin sealt paar uut tuttavat ka. Enamus olid mustanahalised. Enamus rahvast teab kus eesti on ja läheb või oli kunagi Eestis. Hea kuulda, et kodumaa nii populaarne oli.
Aga siis mingi aeg oli selline situatsioon, kus ma vist nagu tantsisin mingi vale tydrukuga. :D
Keerutasin ja lennutasin teda seal . Siis tli mingi vend , kes nägi välja omaarust jumala lahe Snoop dog ja näitas et ta oskab paremini. Nu siis tegin mina uuesti paar kiiremat liigutust. Hetke pärast oli rahvas tantsupõrandal ringis ymber meie ja vaatasid pealt kerget tantsuvõistlust. Kordamööda siis sai seal hypatud ja pööreldud. Pärast surus mul kätt ja ytles et ma olen osav (Y). Punkt kirjas jälle :D Mingi hetk oli kyll lahe vaadata kus rahvas lihtsalt seisis ja vaatas.
Olin seal klubis kuni kinnipanekuni ja siis koju. Pikk tee oli minna. Yle tee :D..
Pärast toas ajasime veel juttu ja tuttu ära. Hommikul vara tõusta ja liikuma hakata. Tydodel oli järgmine päev vaba. ..

Ciao

Alari

2 comments: