Thursday, September 9, 2010

Mošee

Eelmine õhtu pani raiki äratuse kell 9.00. Yles saime alles kell 11, sest Raiki vahepeal kyll yritas meid pysti saada, aga lootusetut tegevust ei tasu kaua yritada :D . Kell 11 oli lihtsalt viimane aeg, sest kella 12 pidime ära maksma tänase ööbimistasu. Ja Elise kord oli minna. Lõpuks ta ikkagi veeres voodist välja ja komberdas ära. Hommik oli jälle rutiinnepesu ja söök. Ja mõista, mõista, mis me tna sõime. Jälle nuudel ja suitsuvorst.
Tegime raikiga kiire google otsa, et uurida, mida siin lähedal vaadata on. Sest ilm oli selline...oli kah. Kuidagi pilves oli. Ja ma matsin Ellu randa mineku mõtted jumala maha. Et teeks midagi uut.
Siis meenus et eile nägime mingit Mošeed kuskil tee ääres. Et vb kõnnime sinna. Kaardi pealt oli mingi kilomeeter vist. Senikaua kui me Raikiga veel pikutasime ja kohalikku ala googeldasime, valisid tydrukud riideid. Sest kui mošeesse minna siis õlad peaks olema kaetud ja rätid ja värgid. Miniseelik ei tohiks kindlasti olla. Siis hakkas hull rabelemine. Kisa ja kilkamist oli rohkem kui väikelastel tivolis. Prooviti igasugu kleidikesi ja mudinaid. Me raikiga nagu vist võibolla nagu unustasime neile seal hoo peal mainida, et me nagu ei lähe tglt mošeesse :D:D. Nad veel valmistusid. Siis kui nad nagu valmis said, siis ma teatasime et me läheme hoopis miniloomaaeda. Natuke kõndida lõuna poole. Ilm oli vahepeal läinud soojaks. Ikkagi pilves, aga särgiga oli meestel palav käia. Kõndisime ikka hea kaks kilomeetrit kui saime teada et ikka on veel minna...
Kohalik võrrimees peatus ja õpetas meid kuidas tee ääres käia. Tydrukud ei tohiks tee ääres olla ja käekotid ka teeperve poole, sest teised "kurjad võrrimehed" on pisut kleptomaaniakalduvustega. Iga 500 m tagant oli tee ääres mingi poekompleks. Standard on yks toidupood, mopeedipood ja parandus, autopesu, söökla, mis haises ja ehituskaup.
Ostlisme jäätist. Õhu käes sulas see väga kiirelt ja kõik näpud olid koos. Nägime ka yht täiesti lillade dekoratsioonidega maja... Esimene lasuse, mis mul pähe kargas pähe, et siin elavad Ken Ja Ken :D:D.
Loomaaed oligi olemas. Aga no kes seda oleks teadnud et see kinni on. Polnud hooaeg jälle. Mingi aeg isegi oli naljakas, aga siis pidime hakkama tagasi minema. Kuskilt nagu kostus vingumist :D.
Yhe motivatsioonina oli hotellis meil tagasi jõudes mahlane arbuus. Läksime koheselt basseini äärde. Kaasas arbuus ja karastusjook. Lebotasime, võtsime päikest. Ja leidsime mooduse, kuidas liumäest alla lasta. Mis sest et see veel ketiga kinni oli ja lukus. Hooaeg pole ju veel alanud... Päike võttis. Jõhkralt võttis. Õhtupoolikul alles avastasime, kui punakad ja pruunid me oleme.
Arbuus oli ka megahea. Sõime seda veel basseis olles.
Ja siis ...päeva nael. Mõte tuli, et mere äärde ja raha kaasa. Sest eile jäi silma, et seal oli mingi asjandus, mille peale sai kolm inimest ja siis mootorpaadiga mingi kohalik mogul lohistas. Võtsime kaasa 30 MYR. 10 MYR nägu. Sest ma ise ei sõida ja ma teeks pilte. Esimene koht kus kauplesime sõitu jäi oma otsusele kindlaks, et 20 MYR nägu. Isegi siis kui tydod kurba nägu tegid. Aga teine onkel oli siis pehme, kui lugesime tema nina all raha kokku, mis meil oli. Ma veel kuskilt taskust sikutasin 4 kohalikku välja ja sõit sai alguse 34MYR eest. Pea 2x odavamalt. Ma ise kyll ei sõitnud, kuid ilmed nende nägudelt ja tagasiside oli metsik. Mees tegi paadiga ise pööreldes laineid juurde ja vahepeal nad lihtsalt lendasid vee kohal. Kiljumist oli rannale kuulda ja läbi kaamerazuumi paistsid suu ammuli kisendades kolm eestlast. Sõidu lõpetadades muidugi meenus, et tervisekindlustus ei kata ekstreemspordiga seotud vigastusi :D No ei tulnud kohe pähe. Aga see oli elu kogemus.
Pärast seda oli palju muljetamist ja möödusime yhest riidepoest, kus ellu leidid niiiinunnnud pyksid. Õnneks jäid pyksid poodi.
Laulsime laulukaare all Justin Bieberit ja tagasi hotelli. Möödusime jälle yhest kassipojast, keda me eile nägime . Eile oli seal kaks tykki tglt. Yhel oli yhe silmaga natuke jamasti ja teisel sabaga. Tänasel oli täiskomplekt.
Hotellitoas jälle syya. Tegin eriti piprase nuudli, kus eike võttis ka kolm lusikatäit. Tal kadus isegi hääleke ära. Eriti kange asi on see ikka.
Ylejäänud päev mööduski sees, sest vihma tibutas juba. Kuigi väljas oli ikka megakuum.
Vaatasime filmi. Transformers 2. Ellule nagu eriti ei istunud . Eike ei teinud ka just suuremat rõõmunägu, kuid me raikiga lihtsalt rebime terve õhtu kildu. Ja filmi ajal sai nii palju naerda. Hästi palju nalju tuleb muidugi Mošee kohta. Kõik see kuidas tydod tna valmistusid ja kuidas nad tna võiks asjad ära pakkida, et homme kergem oleks. Ja siis homme vb uuest plaanime Mošesse minna ja siis nad laotavad jälle kõik asjad laiali ja alustaks otsast peale. Ausalt ka. Lihtsalt 1h aega on järjest on saanud nalja. Peaaegu kõigi kulul, kuid protsent tleb kahjuks ikkagi tydrukute kanda natuke suurem :D:D. Eike ja Elis tna tõesti on tublid. Pakivad asju. Nende hunnik on juba peaaegu 2x suurem kui meie oma raikiga. Enne oli see kordades...
Päev oli väga naljakas yldjuhul. Ja Eike suurim rõõm oli tna see, et ta sai arbuusi syya nii, nagu ta ise tahtis. :)
Õhtu muidugi veel jätkub. Kell on 12 läbi, aga hinges on säde ;)

tsjäu

Alari

13 comments:

  1. jummala vinge päev oli teil:)
    aga tydod ärge seal käekottidega jamage jah, pole neid seal vaja ega te Miami Beachil ei ole;)

    ReplyDelete
  2. Appi, kui sassis tuba! Nagu juba Ellul kodus peaaegu....;D

    ReplyDelete
  3. krt see lugemine on täielik kullavaramu :D

    ReplyDelete
  4. dll files fixer crack Thanks for this post, I really found this very helpful. And blog about best time to post on cuber law is very useful.

    ReplyDelete
  5. Such a nice and helpful piece of information. I’m so happy that you shared this helpful information with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing. zebra-designer-pro-crack

    ReplyDelete
  6. It's fascinating to visit this website and read all of your friends' opinions.
    While I am interested in the subject of this piece of writing, I am also excited to
    acquire familiarity
    serato dj crack
    parallels desktop crack
    pc reviver crack
    need for speed payback crack

    ReplyDelete
  7. On the Internet, I was overjoyed to discover this establishment.
    This was a fantastic read, and I owe it to you at least once.
    It piqued my interest a little, and you were kind enough to keep it.
    Become a fan of a new item on your site.
    soundwire server crack
    mobirise crack
    spyhunter crack
    corel draw crack

    ReplyDelete
  8. And I appreciate your work, I'm a great blogger.
    This article bothered me a lot.
    I will bookmark your site and continue searching for new information.
    home designer pro crack
    apache openoffice crack
    adobe photoshop elements crack
    reimage pc repair crack

    ReplyDelete
  9. Fortunately, I was just looking for information on
    This story for a while and yours is the best I've ever had
    I know so far. However, what about the last sentence? Are you sure of the origin?
    switch audio file converter crack
    serif affinity designer crack
    tenorshare 4ukey password manager crack
    active file recovery crack

    ReplyDelete

  10. Thank you so much for letting me express my feeling about your post.
    You write every blog post so well. Keep the hard work going and good luck.
    Hope to see such beneficial post ahead to.

    pdf replacer crack
    poweriso crack
    revo uninstaller pro crack
    screenpresso pro crack
    sejda pdf desktop pro crack
    serato dj pro crack

    ReplyDelete
  11. Nice article and explanation Keep continuing to write an article like this you may also check my website Crack Softwares Download We established Allywebsite in order to Create Long-Term Relationships with Our Community & Inspire Happiness and Positivity we been around since 2015 helping our people get more knowledge in building website so welcome aboard the ship.

    reloader-activator-crack

    sparkol-videoscribe-crack

    spotify-premium-crack

    ReplyDelete