Friday, October 15, 2010

Kullakaevandus?


Ärratus 6.30, et 7st värvima hakata. Töö läks ladusalt, saime viimaks värvida seda krdi seina, mida me 4 päeva ette valmistasime. Aga loomulikult oli juba kell 10 kohvipaus ja kell 12 lõunasöök ning juba kell 2 lõpetasime. Täna oli temp mingi 29 kraadi, aga kuna polnud absoluutselt yldse tuult, siis oli ilm nii umbne ja kärbsed istusid kogu aja ninas ja kõrvas. Need pole tavalised kärbsed, kuna kui sa puhud või pead raputad, siis nad ära ei lähe. Päeval oli väss peal ja keerasime kõik 1,5h magama. Pärast seda läksid tydod shoppama, eike sai paar kulinat ja elis kitlikese ja pläffid. Me altsikuga vaarusime niisama. Rääkisin ka yhe tyybiga, kes pakkus tydodele tööd kullakaevanduses ja kuhu meie ka saaks. Point on selles, et esmasp, teisip, kolmap ja reedel peaks me käima koolitusel, et järgmiselt pyhapäeval kymneks päevaks ära sõita, majutus, transport ja toit on hinna sees. Tydode töö oleks nimede kirjapanek ja koristamine vms ja poistel siis kirkadega vehkimine? Kuna aga meil lubatud Frangile, et kolmapäevani olene siin tööl. Siis altsikuga otsustasime, et meie ei lähe kindlalt. Tydod aga mõtlevad veel. Igal juhul kolmepäeval liigume me altsikuga siit kindlalt minema ja vb saame pärast tydode tööd nendega kokku.
Frangiga aga saame me ikka päris hästi läbi. Ta seepab meid, et me vb paari kuu pärast tagasi tuleks, sest ta tahab teha oma hostelile juurdeehituse, suurema rõdu ja vaatetorni näol ning isegi saun on plaanis. Ja veel tahab ta, et me tuleks jaanuaris, kui tema läheb oma kodumaale Tsehhi puhkama, tema hotelli eest hoolitsema. Võtaks kylalisi vastu ja värki. Seda loomulikult tasuta majutuse ja palga eest. Kuna aga selleni on veel niiiiiiiiii palju aega, siis me sellele ei mõtle ja vaatab, mis saab.
Eike käis jooksmas ja nyyd peseb, elis räägib issiga juttu ja altsik luurab igaks juhuks taskulambiga oma voodit yle. Hetkest, mil tydod tuppa kolisid, paljunesid nad siin meeletu kiirusega. 10 minutiga oli nende asju igas sahtlis, kapis, riiulis. Altsik: "Kui eike voodi tagant hakata lumelabidaga asju kokku ajama, siis saaks kolm labidatäit kindlalt ja kui voodi pealt asjad juurde arvata, siis veel 2 kyhvlit juurde. :D:D Kui teha toast 360 kraadine panoraampilt ja märkida seal peal poiste asjad, siis oleks seal oleks 2 väikest täppi :D "
Siin link sellele kohale, kus hetkel elame ja töötame ----> http://members.westnet.com.au/championbay/

Seikluste ootel ja palju tasuta syya saades eluke meil veereb siin lilleriigis.

Kuulsin, et Eestis kohe lumi maas ja päris jähedaks läheb :D Meil aga järjest soojeneb, täna polnud tuult ka ja oli eriti lämmi.

Tsauuuuuuuuuuu, Raiki.

2 comments:

  1. Einoh, kui mul siuke "töö" oleks, nagu teil, siis ma ei tahaks ka kuhugi kullakaevandusse minna:) Aga miski päev võiks veel teha siis mingi viimase kohtumise enne lahkumist.

    ReplyDelete
  2. Hei, loen siin lisatud Championbay kodulehelt local interests alt et: Geraldton is the rock lobster (or crayfish) capital of Australia, so a tour of the lobster factory is a must.

    et olete seal lobsteri tehases juba käinud?;) on siis seal krabisid jms. jalaga segada?

    ReplyDelete