Saturday, October 9, 2010

34 kraadi sooja varjus...


Kuna pidime varem tööle minema kui planeeritud ja konditsioon ei olnud ka just kiita, siis hommikusöök jäi kesiseks. Tegime paar võikut kaasa lõunaks. Kämpasime töö juurde. Ellu oli muidugi juba 9st Franki juures tööl. Esimese asjana hakkasime loomakeste seina yles riputama. See oli suur naljanumber. Sest päike võttis ja möla tuli suust ja tempo polnud ka just kiita. Ostsime paar kokat ja kolm pudelit vett terve selle 30 minuti jooksul. Sest päike võttis ikka väga hullult. Kui sein yleval, siis ytlesime Martyle, et me oleme 15 minutit ära. Läheme vett ostma suuremas koguses. Tegelikult seda me ka tegime, aga käisime ka Aussie Shop'is, kus meile oli silma jäänud yks kaabu. Selline reaalne krokodill dundee myts. Täisnahast, päris krokodillinahast ribaga, kus on 7 krokodillihammast kyljes. Hästi vinge! Hea asi, mida kanda siin austraalias, sest päikese kaitset peaks olema piisavalt ja stiilne näeb välja ka. Aga hind. ... :D Nu kui kukinupsid siin ostavad kotikesi ja käepaelu, siis poistel sai nyyd ka villand ja otsustasime ka raha kulutama hakata. Et siis raha jätsime sinna poodi 2700 EEK. Yks kaabu oli 135 taala. Nu isegi meie palkade juures on see natuke ylejõu käiv summa. Aga mis seal ikka... Vähemalt on nyyd meil ka endale midagi lubatud.
Ja siis tööpäev ise. Terve päeva ma lihtsalt passisin. Olin teeninud vist 20 taala kassasse kokku ja ega teistelgi parem polnud. Öeldi veel et igayks peaks oma putkas ka veel passima et iga viimanegi klient rahast tyhjaks pumbata. Oi mul oli niiiii igav. Ja mul oli nii kopp ees. Mõtlesin juba, et vb homme ei lähekski. Saadaks mihki, sest ta pole seda tööd palju teinud ja ise läheks hoopis mere peale skuutritega sõitma. Või siis oleks Franki juures kõpitsenud midagi...
Aga mihklil tööpäev ja sinna see mõte jäigi.
See töö ongi paljult inimestega suhtlemine. aga kui seal on ikka keskmises vanuses daame, kes kogu aeg irisevad ja purjus noori, kes on nii võlli täis, siis see ei ole lihtne. Siis korra lippasid mööda kolm abolast. Tydrukut. Vanuses 14 vms. Ja loopisid raiki korvpallid kõik laiali ja paar tykki raiki pihta. Lihtsalt...mõistus ...tule koju. Lisaks sellele, et osad kliendid on pooletoobised, siis ka oma töötajad ei ole eriti teravad pliiatsid topsis. Yks kräsupea on lihtsalt alglassi mõttemaailma kinni jäänud ja teine pontšik tydruk on lihtsalt niii tyytu.
EDASI PAAR RIDA LUGEDA OMAL VASTUTUSEL. EI SOOVITA LASTELE!
See kuradi pärdikust tydruk on juba 2 nädalat närve söönud. Ta on kõrvalboksis ja siis ma pean teda iga päev nägema. Ma ei saa aru kas ta yritab lahe olla, et ma teda märkaks või on lihtsalt lollakas. Aga ta käib kogu aeg pyssi laskmas ja siis sihib mind ja räägib nagu arulage. Kysib lolle kysimusi ja on lihtsalt nii lapsik. Tema teebki tööpäeva raskeks. Ma tahaks sellele pärdikule oma õhupyssi perse pista ja siis tulistada. Ja vaatame kas lööb silmad punni? Lihtslat ...õõõõ...ma ei saa noh...
NÜÜD VÕIB EDASI LUGEDA!
Kui õhtupoole kliente tuli , siis hakkas kiiremini minema, aga ikkagi... kuum ilm, söömata olemine ja palju muid faktoreid tegi sellest päevast ikka raske päeva. Siis selline seik: Yks austraalia mees tli mängima. Kuldketid ja värk särk. Nu ikka rikas..Ja stiilselt rikas. Siis ta naine või elukaaslane oli blond tydruk. Nii blond, et nägi eurooplane välja. Ja kuna ta nägi ilus välja, siis võis eeldada, et Eestist. Ja nii oligi .Nad olid enne raiki telgi juures ka olnud ja raiki oli jutu peale saanud, senikaua kui rikas mees tydrukule hiiglaslikke kaisukarusid ostis. Tydruk tli 2 aastat tagasi samamoodi rändama ja siia ta jäi. Leidis elukaaslase ja elu austraalias.
Tööpäev kestis tna yle 22. See tähendab et kööki me enam ei pääseks syya tegema. Lasime lälberil midagi valmis kokata. Ja oligi õhtusöök olemas, kui me koju jõudsime. Aga söödi tegi hoopis Luke ;)
Homme kella poole 12ks tööle. Pikk päev tuleb. Kella 2ni öösel! Sest asjad on vaja kokku pakkida ja karneval kolib linnast ära. Lõpuks ometi!
Siis peaks raha ka kätte saama kõik . Meil on nelja peale seal yleval praegu natuke rohkem kui 20000 krooni.
Täna suurt midagi erilist ei teinudki. Viimasel ajal on yldse nii kiire olnud kogu aeg, et ei jõua lollustega hakkama saada. Aga peagi võtame aja maha ja hakkame lollusi tootma jälle :D:D
Muidu teil, lugejatel, võib ka igav hakata.

Iga päevaga läheb aina soojemaks. Valge triiksärk pika varukaga on ainuke asi, mis kanda kannatab.

Mõned pildid ka tna siis. Teisel pildil ka Frank!

Onu Altšik

No comments:

Post a Comment