Tuesday, October 19, 2010

Auto ostetud :D:D:D

Tere tere. Hommikul äratus kell 6.45 ja läksime altsikuga franki koeri jalutama viima. Nad olid maruõnnelikud. Saime ka kilekoti kaasa julkade jaoks. Aga esimesed koristasime ära, pärast kui veel tuli, ei viitsinud enam. Pärast saime teada, et selle eest võib 200 doltsi trahvi saada :D. Alustasime tööpäeva jälle värvimisega, lõpetasime veranda kella poole yheks. Sõime lõunat ja venitasime tööpäeva veel poolteist tundi asjade kokku vedamisega ja puhastamisega. Pärast tööpäeva lebotasime niisama, käisime poes uue digika hindasid uurimas ja saime teada, et kell 17 peaks tulema siia need inimesed, kes meile nädala aega tagasi lubasid auto myya. Jah, me pole seda blogis maininud, kuid tgt meil oli suht kindel diil, et nad olid nädal aega tagasi siin, nägime auto ära ja ytlesime, et ostame. Aga nemad käisid selle nädala jooksul veel perthist allpool ringi sõitmas. Nyyd jõudis auto siis siia meie juurde tagasi. Nad olid ekstra selle pärast yles sõitnud, et me olime kindlad ostjad. Kui ma aga neile siia tulles mainisin, et me läheme korra veel mehaanuku juurde, siis nad olid kyll natuke kohkunud, et me tulime terve tee ja äkki te ei ostagi? Ma rahustasin nad maha ja teatasin, et doublecheck ei tee kunagi paha. Sõitsime franki sõbra juurde, kes on spetsialiseerunud 4x4 autodele. Vaatas yle ja tundus täitsa korras, näppis siit ja sealt ja ytles, et õlivahetuse peaks ära tegema, aga muidu on tiptop. Rääkisime ära jutud, mis kindlustuse me autole tegema peaks ja kuidas see ostumyygitehing toimub. Tegelikult marulihtsalt, ma kirjutasin ainult enda nime, synniaja, aadressi, juhiloanr ja oligi valma. Lepingu peal on hind 300 dollarit, sest sellelt peame me makse maksma ja see on nö varihind. Mõlemale kasulik. Kõik tehtud ja võtmed käes :D. Auto on 1991 aasta Holden Jackaroo. Diisel 2,3 ridaneli. Varustust on palju kaasas, kämpingutoolid, telk, magamiskotid, padjad, gaasiballoonid, pisike kylmik ja kylmakast ja kitarr ka :D. Muidugi tagavararatas ja kanistreid tajooba jne jne. Homme uurime täpsemalt. Pildi autost saate homme, kuna tna juba pime meil. Homme tööpäeva pole, kõpitseme autot ;).

Cheers,
Raiki.

Järgneval pildil on kogutud raha meie auto jaoks, kere on tehtud 50 dollarilistest, teekate on tehtud 20 dollarilistest ja yks sajadollariline on ka esituleks ning kymnedollariline on sumpsiks. Ehk siis kokkku läks meie kullakallikene maksma 4 000 dollarit.

2 comments:

  1. Palju õnne auto ostu puhul:)
    Tahaks ainult autost endast kah pilte:)

    ReplyDelete
  2. Nael kummi teie autole! Vaatasin põhjalikult üle Frangi maja Snowdon Street 31, kus te parajasti pesitsete(nägin Google Mapsi tänavavaates). Teie autot muidugi seal veel olla ei saanud, paistsid aga nähtavasti Frangi punane ja hele auto varjualuse all. Päris õigus poistel, et seda valendavat planku oli meie mõistes küll imelik üle värvima hakata. Igatahes see tubli Frank pakkus teile ka minu meelest õige mõnusa tööotsa ja nüüd autogi käes!

    ReplyDelete