Wednesday, October 27, 2010

Coral Bay.

Heihoo. Äratus kell 6, läksime eikega jooksma, täitsa 40 minutit sai tehtud, ellulällu ratsutas samal ajal hyppenööri. Altsik magas. Kogu kaader kokku pakitud asusime põhja poole teele. 380 km põhja poole, vahepeal teadsime, et kui pöörata õigest kohast vasakule siis jõuame rannikule, kus on koht nimega King waves kill. See oli seal sõna otseses mõttes. Kõigepealt sõitsime 50 km lääne suunas pärapõrgusse ja seal see oligi. Ilus kaljuline rannik ja lained peksid vastu äärt. Agsa seal oli kalju niiviisi kulunud, et vett pritsis heal juhul 5 meetri kõrgusele õhku, nagu geiser vms. Sealt panime siis edasi. Vahepeal, nägime oma pmst esimest kappavat känguru otse tee kõrval ja loomulikult mitukymmend känguru, lehma ja ma ei tea veel kelle laipa. Loomulikult ka elusaid lehmasid, nad jooksevad siin looduslikult ringi. Viimaks jõudsime Coral Baysse, suht väss ja käisime natuke snorgeldamas aga hakkasime kohta otsima, kus lõunad syya ja kus kämpa pysti panna. Telgiplatsi eest kysiti 43 dollarit ja majakese eest 130. Jääb ära. Sõitsime linnast välja otse düünidesse ja leidsime ideaalse privaatse koha. Täitsa omaette. Muidugi ei tohi siin kämbata aga mis seal ikka. Pilt paistab täpselt nagu oleks lumi maas ja lund sajaks, aga oh ei kallikesed, see on siiski täitsa soe liiv :P Tydodel läks telgi pysti panemisega pimedas raskeks, kuigi jõudsime siia juba kella 3 ajal, kuid rannas peesitamine ja pikutamine oli teatud hetkel huvitavam :P . Kaitseks said nad siiski võrgu pysti aetud meie telgi kõrvale :D. Homme äratus kell 7 ja jooksma. Pärast seda linna tagasi ja vb atvdega sõitma ja klaaspõhjaga paadiga sõitma. Hetkel juba suht magame telgis, kuigi kell alles vaevalt pool 9 õhtul. Aga kuna siin kell 19 pime, siis ple muud teha :P homme jõuame rohkem. Homme kella 16 ajal stardime Exmouthi poole. Meie järgmine sihtpunkt põhjas. Päikseloojang ookeani oli super :)

Head telgiund,

Raiki.

3 comments:

  1. tydrukud on ikka julged, magavad aint võrgu all:)
    kohalikke elukaid ei kardagi;)

    Exmouthi näitas google.maps coral bayst 153 km ja 2h ja 7 min
    nii et õhtuks kohal, hääd reisi!

    ReplyDelete
  2. no klge poisid, olge ikka džentelmenid ja andke tüdrukutele võimalus ka telgis vahel magada. Muidu mõned koiotid ronivad neile ühel heal päeval sinna võrgu alla. Või ehk isegi maod.....

    ReplyDelete
  3. kui nyyd tydode enda käest kysida, miks telk pysti ei saanud, siis kindlasti leiavad nad sellele vastava lahenduse ;)kysimist väärt ;)

    ReplyDelete