Wednesday, October 13, 2010

Bedbug story.

Brrrr. Üleeile ärkasin selle peale, et kõik kohad sygelesid... loendasin yle keha 103 bedbugi hammustust, sellised punased laigud ja sygelevad. Selgus, et kõik olid väheke pureda saanud, kellel suuremad allergilised, kellel väiksemad. See oli esimene öö Franki juures, kuna aga siin kõik tiptop puhas ja korras, siis kindel, et vedasin endaga mõne eelmisest hostelist kaasa. Tydod pidid ka siia hostelisse ära tulema. Mõtlesin, et kas peseme ise kõik riided ja voodipesu ära või mainime ka Frangile. Viimaks siiski mainisin ära, ta ei teinud suuremat häda, ytles, et ei ole hullu, pesime ja kuumutasime kõik riided ära ning imesime seljakotid tolmuimejaga ära. Eilne öö oli nagu mesi, ei näksinud keegi. Loodame kõige paremat.
Endiselt tegeleme värvimise tööga, kõigepealt urgime teravate peitlitega lahtised värvikorrad lahti, siis peksame naelad sygavamale, siis paneme roostesurma, siis paneme silikooni, et praod täita. Ja see pole maja sein, vaid alumine osa, ehk see onuke on ikka päris pedant :D. Aia pidime ka natuke yle võõpama, kuna paar kohta olid natuke tegemata, mis paistsid alles siis kui kõhuli maha visata. Aga pole hullu, sest ise ta ytleb kogu aeg ka et võtke rahulikult, ärge kiirustage, aega on. Eile käisime poes ka, et endale ka söögipoolist osta, kui aga poest tagasi tulime, saime kõigepealt peapesu, et ostsime samu asju, mis tal juba kylaliste jaoks kapis olid, nagu piim, peekon, vorst, mahl jne. Meie mõtlesime viisakad olla, aga nyyd siis teame :D, et pmst saame siin tasuta syya ka veel, just lõpetasime spagetid isetehtud polognese kastmega, imehea oli. Hommikul teatas Frank, et te olete tänases ajalehes ka. Ma ytlesin, et peaks olema jah, aga tema ytles, et oletegi, et ta juba ostis lehe. Kohekohe postitan ka pildi sellest ;). Esimene pilt on meie hipodroomi seiklusest, teine on eike-päike on roosa affiga, mis ta Luke'ile ära kinkis, sest seda oleks maru raske kaasas tassida. Kolmas on meie köök siin Franki juures, mida tydod iga päev koristavad. Ja ylejäänutest saate ise aru :D.

Keep away from bedbugs, they bite!

Head und,

Little devil,
Raiki.







4 comments:

  1. See oli päris naljakas, kui ma täna kellegagi Geraldtonis rääkisin ja mainisin, et olen eestlane, siis ta küsis, et kas ma olin ka tänases lehes ja et kuidas mulle hobuste võiduajamine meeldis? Mõni teine kord ehk:)

    ReplyDelete
  2. No tsau siit Tartust!
    Mis te ikka bedbagidate, öelge otse nagu eestlased - lutikas!!! See oli isegi vene ajal kardetuim putukas ühikates jm. seesugustes paikades. Karm küll, annab selle jamaga ikka toime tulla. Arvan, et päris vabaks te neist pole veel saanud..... Nii et mõelge mürgile ikka ka. Need lihtsalt tagasihoidlikud soovitud Eestist;D Olge tublid

    ReplyDelete
  3. Raiki, mis su juustega juhtunud on :D:D

    ReplyDelete
  4. Esiteks... sihukesele köögile võiks suht teisele poole maakera järele minna! :P ja teiseks - there is a WORKING HOLIDAY??? :D Ei no ma võiks oma terve elu tööpuhkusele pühendada, kõlab hästi. (H)

    ReplyDelete