Sunday, November 21, 2010

Öö Geraldtonis

No mida pidu? Hommikul ootasime jälle Franki, kes juba viimased päevad on selline uimerdis, et naljakas hakkab kohe. Aga tööotsaks sebis ta meile tagahoovi koristamise. Tegime tolmuimejaga natuke tööd ja kakkusime umbrohtu kivade vahelt välja. Kolm tundi mittemidagitegemist ja siis läksime Franki ema juurde. Seal nägime vanapoisi lapsepõlve tuba. No on ikka mees olnud. Pesime aknad ja imesime tolmuimejaga pool maja ära. Seal läks ka kõva 2 h. Saime 50 taala selle eest. Pärast seda oli jälle vaba, sest vanapoiss tahab värvima hakata esmaspäeval ja tegelikult oli meie töö terve nädalavahetus myyri lõhkuda, mille me eestlasliku usinusega 5 tunniga ära tegime. Tegime linna peal ka Jennaga tiiru. Vaatasime selliseif kohti kus veel käinud pole ja uurisime natuke spordivarianti. Raiki tahtis tennist mängima minna ja jõusaali variant on ka ikka jõus.
Õhtusöök oli ka Franki tehtud jälle. Kana oli neljaks tehtud ja nii hea kastmega, et lihtsalt liiga hea. Kartul ja kõrvits kõrvale. Mämm...
Pärast sööki hakkasime kluppi minema. Plaan oli saksa tydrukutega rannas kell 22 kokku saada. Aga oh imet. Vihma sadas. Ja ikka tuli. Selline mõnus padukas. Kutsusime nad siis meie verandale ja vaatasime kuidas vihma sadas. Ise ikka ei viitsinud kuskile vihmaga minna. Siis oligi mõistlikum tydrukud siia kutsuda. Jõime veini ja lõpuks ikka suundusime kluppi. "UP" oli täna klubiks. No ikka oli tantsimist. Ikka oli... Eesti neiu oli ikka baaris ja myys meile õlut. Pärast klubi koperdasime koju. Istusime veel tunnikese meie juures pärast klubi tydrukutega. Hommik oli pikem kui me arvasime. No ei saanud karku alla. Mihkel tuli ka kylla. Just jõudis Geraldtoni. Tal hakkab kaevandustöö järgmine nädal.
Frank tuli ka korraks juttu puhuma ja kysis ja päris kuidas klubis läks? Ja kysis, kas täna tööd ka teeme? Teame, et ta peab lambist midagi välja genereerima, et meil midagi teha oleks enne esmaspäeva. Siis ei hakanudki eriti rabelema ja võtsime vaba päeva. Räägime mihkliga juttu ja peaks vist surfama minema. Täna on hea tuul. Eestlaslikult on natuke imelik kyll, et tööd ei tee ja söögi ja majutuse ikka saab tasuta. Aga eks me järgmine nädal tee selle eest pikkasid päevi ka.

Ja teadsite, et tavaline bensiin on siin 91 . 95't saab ka aga see on kallim.

Alari

No comments:

Post a Comment