Tuesday, November 9, 2010

Ilmad kipuvad järjest soojemaks minema ... :D

Hellöu. Täna äratus korrektselt kell 5 jälle, hambad pessu ja sööma. TÄna olime juba sutsu targemad, meile anti mingi pulber, mida joogi sisse panna, et seal väheke rohkem ained oleks, andis hea meki ka. Korjasime siis jälle keppe :D. Ja jõime :D Ja tegime söögipausi. Kõik oleks olnud parem kui eile, aga temp oli sutsu kõrgem kui eile. Passisime kella 14.30ni 43 kraadises kuumuses... justnimelt 43 kraadi näitab termomeeter, ja mitte päikese käes, vilus, ehk me töötasime veel kuumema käes :D. Kodus tegime viimased kaasaostetud õlled ja läksime lähimasse linna uusi otsima. Seal tuli aga välja, et kogu linnas kehtib kuiv seadus kogu aeg :D. Kuna seal on abosid 80% sis ei tohi seal alkot myya, kuna vastasel juhul joovad need ennast surnuks. Ainuke koht, kus saaks õlut, on baar, aga seal loomulikult kallid hinnad. Peame siis leppima enda farmi hindadega, kus on 2,5 doltsi õlle :D Ei tapa ka ära. Nyyd lebotame niisama, tydodel sai ka tööpäev läbi, natuke hiljem kui meil, sest neil on lõuna paiku 1,5 tunnine paus. Nad nägid välja täpselt nagu farmeri naised :D kaabud peas, higised, liivased, sellised rägad :D. Pärast õhtusööki tuleb jälle super uni. Minu toa konditsioneer ei ole just kõige uuem, see peab maksimum võimsusega terve öö uhama, et oleks võimalik normaalselt magada. Õnneks olen sellega harjunud ja pole probleemi. Täna tuleb ka paar pilti meie tööpäevast. Ühel pildil on näha vaatepilt, mis avaneb meie traktori esiaknast :D vaade põllule... ehk silmapiir on väga kaugel.

Experienced stickpicker,
Raiki.

1 comment:

  1. krdi lahe värk teil:D Peax ka millalgi ikka põhja tulema. Eriti meeldis see koht: "muidu joovad ennast surnuks" :D muide, Perthis on ka juba "tsipa" teine ilm, kui septembris. Päeval eriti väljas ei taha käia enam. Muide ma lähen homme umbes sama tööd tegema Perthi äärelinna.

    Muide üks soovitus veel joogiga: ärge päris jääkülma jooge, see väsitab rohkem ära. Meile kaevanduses õpetati ja sai ise ära proovitud: kõige parem on kergelt soe vesi.

    ReplyDelete