Friday, November 12, 2010

Cow Girls

Maletate veel t6sieluseriaali Simple Life (Lihtne elu), kus 2 linnatsikki saadeti maale lehmade ja kanadega maid jagama? Nonii, kujutage siis endale seda ette, sest umbes selline minu ja Elise elu siin farmis on:) Ainult et meie vast saame natukene paremini nende asjadega hakkama.. loodetavasti:D
Nii. Meie ylesanneteks siin farmis on siis koristamine ja aiat66. Esimesel paeval pidime yhte nendest Paljudes majadest, mis siin on, koristama. Siis oli kyll selline tunne, nagu oleks tagasi Franki juures hotellis. Jalle need samad voodid, linad, padajapyyrid.. lubasime Elluga, et kui idakaldale j6ame, siis yhtegi koristamist66d me enam ei tee. Nii kopp ees sellest!
Aga p2eva teine pool l2ks juba m2rksa huvitavamaks. Nimelt kysis Jacky (meie uus boss, 30-aastane v2ga tore ja s6bralik naine), et kas me ATVga s6ita oskame. Eitava vastuse peale naeratas ta lahkelt ja ytles, et see on v2ga kerge! Nyydseks on ATVga s6itmine meile igap2vaseks asjaks saanud ja me tuleme sellega v2ga h2sti toime:) See on ikka vaga m6nna - kihutad m66da liiva ja vaatad, kuidas kangurud eest 2ra hyppavad.
T2na n2itas Jacky meile ka kuidas ATV 6li vahetada, kuidas bensiini juurde panna ja kuidas kumme pumbata. Me saame ikka v2ga targaks siin!:)

Niisiis s6itsime me esimesel p2eval p2rast suurt koristustood karjamaale ATVga lehmi taga ajama:D Ellu istus ATV peal ja Jacki sidus talle lehma ATV kylge. Suht koomiline vaatepilt. Meie Jackiga ajasime ylejaanud lehmi taga, et need juhtlehmale ikka jarele laheks.
Muide, vasikad k6nnivad siin niisama hoovis ringi, nad peavad neid siin nagu koduloomi. Alguses oli kyll naljaks, kui k6nnid oma toast v2lja ja v2ike lehmik vahib sulle suurte silmadega otsa, aga nyydseks oleme nii meie kui lehmad yksteisega harjunud:)

Eile t6i Jacky aborigeenist s6branna meile oma lapse m6neks tunniks hoida. Vaike nunnu paari-aastane poiss. Naljakas oli see, et kui temaga r22kida, siis saad aru, et ta m6istab, mida sa r22gid, aga vastu ei ytle ta yht ainsatki s6na. Samas oma emaga r22gib ta v2ga palju. Jacky ytles, et ykskord oli ta tema juuresolekul oma ema juurde l2inud ja sosistanud: vaata emme, ta on ju valge! Yhes6naga m6tlesime Elluga, et kui tahame selle v2ikse poisiga jutu peale saada, peame oma n2od ilmselt mustaks v66pama.. :)
Poiss oli ikka paras marakratt ka. Sel ajal kui meie Elluga mingist varesepesa sarnasest moodustisest lillepeenart kujundada pyydsime, oli see vaike marakratt ATV peale roninud ja koiki voimalikke nuppe vajutanud. Tulemuseks see, et masin lihtsalt ei kaivitunud enam. Suure uurimise ja puurimise peale saime lopuks teada, et nyyd peame paaril korral ATV k2sitsi n66rist k2ima t6mbama. Saime hakkama.

Tana koristasime jalle mingit maja. Muidu v2ga ilus ja uus maja, aga oiii kui r2pane! P2rast 3 tundi kyyrimist muutus hallikas-kollakas vannituba lopuks lumivalgeks. Kahju, et me pilti ei teinud- enne ja parast. Kontrast oli ikka meeletu! Koristada on muidu isegi p2ris l6bus vahepeal. V2hemalt m6nel putukahuvilisel oleks siin kyll v2ga tore, sest neid siin ikka jagub! Oleme paris suuri amblikke nainud siin (6nneks mitte enam elavate kirjas), siis igasuguseid vaga suuri prussakaid ja kahtlaseid usse ja yhest vetsupotist vaatas yks suur heleroheline konn meile vastu. Ta n2gi t2pselt nagu multikast v2lja hypanud. selline, kellele teed musi ja kes siis printsiks muutub:) aga seda me millegiparast ikkagi ei proovinud.. nojah, teine kord siis.

Muidu on elu siin tore. Aga v2ga varajane! Sest paeval on lihtsalt liiga kuum, et midagi teha. Hommikul 2rkame Elluga u kl 5, teeme natuke trenni, pool 6 on hommikus66k. Siis t66le, kell 8.30 on v2ike paus. Jacky teeb meile alati selleks ajaks mingi v2ikse sn2ksi. Siis jalle t66le. Kell 12.30 on l6unasook ja parast seda paar tundi paus. Sellel ajal me tavaliselt magame v6i lebotame niisama, sest nii kuum on, et midagi tarka kyll teha ei joua. Kella kolmest viieni jalle t66 ja kell 6 on kogu rahvast t66lt tagasi ja siis s66me k6ik koos 6htust. Yldislt lahevad paevad vahemalt siiamaani kiiresti. 6hkkond on meeldiv ja inimesed s6bralikud. Selline tunne on nagu oleks vanaema juures maal. M6nus. Keegi tagant ei sunni ja isegi kui t66 on vahepeal raske, siis m6tleme, et see on ikkagi igati v22rt kogemus.

Jacky on muide suureparane kokk! S66k on parem kui nii m6neski restoranis, ausalt! naiteks eile oli 6htus66giks kahte sorti salatit (ja mitte tavaline kurgi-tomati salat, vaid seal oli igast pahkleid ja rosinaid ja koik voimalikke asju, koigile ei oska nimegi panna), paneeritud liha ja kartulivorm ka veel. Magustoiduks ise tehtud mangoj22tis, muffin ja muffini peal oli veel mingi maasikate ja mustikatega jogurtitaoline kaste. No taitsa l6pp. Tee v6i pilti sellest uskumatust 6htus66gist. Talle t6esti v2ga meeldib syya teha. Ja fantaasiat j2tkub tal ka ikka kuhjaga. Lisaks on siin veel p2ris suur kylmruum, mis on t2is arbuuse, banaane, 6unu ja muid puu- ja juurvilju. V6ta mida tahad ja kuna tahad! AA, ja Mangod! Mangod on nyyd meie lemmikpuuviljad! Aga poest me neid v2ga osta ei raatsinud, sest yks mango on u 30kr, aga siin kylmruumis on neid palju... :)

Jacky ise on t6esti vaga s6bralik ja tore. Ja ta on minu ja Elise t66ga v2ga rahul ka. Ytles, et tal on vaga hea meel, et just meie siia sattusime. Meil ikka bossidega veab siin Austraalias.
Muidugi ei ole meie t66 poiste t66ga v6rreldav, aga nyyd vahemalt naete, et meie ikka teeme siin ka t66d ja n2eme vaeva..sest siis tuleb ju... raha, mille eest j6uluks idakaldale lennata!:D

Tsau siis emmed-issid ja koik teised kallid blogilugejad!:)

Eike

No comments:

Post a Comment