Wednesday, November 3, 2010

Järjekordne töö otsimine :D

Loodetud head und me loomulikult ei saanud. Selle asemel undas kliimaseade ja kaks ventilaatorit laes nii kõvasti, et meil oli kylm ning urin ei lasknud ka magada. Hommikul ootasime, et äratus tuleks ja saaksime tuba vahetada. Selgus, et oligi vabanemas yks neljane tuba. Sobis, maksime ära ning läksime linna tööd otsima. Tydod viisid cv-d kohvikusse ning kõik viisime cv-d tööbüroosse, kus algul loomulikult suured silmad tehti kui me ytlesime, et soovime umbes nädalaga tööd leida :D Ilm on tõesti mõnus lämmi, õhuniiskus on siin kõrgem, kui all pool ning seega tilgub higi igast võimalikust kohast. Paar tundi linna peal, siis suundusime autopesulasse, kus oma Jennale kerge survepesu tegime. 3 doltsi eest saad 2 minutit kasutada survepesurit, jee. Lootsime ka krokodilli kasvatusest läbi minna, kus pidi marumaru palju krokodille olema, aga kui selgus, et pilet on 30 doltsi, siis me kahjuks hetkel otsustasime sinna mitte minna. Järgmine peatus oli rand, lootsime ujuma, kuid selgus, et pmst ei tohiks siin pärast oktoobri lõppemist ujumas käia:D Aga ega see meid morjendanud, sest meil on ju hostelis oma bassein. Pesime pesu päris mitu ringi, sest palju riideid oli selle punase liivaga koos ning ei tahtnud sealt maha tulla. Bassein on mõnussss:D. Peagi võtsime väiksed tagavaraõlled ja veinid ning otsustasime natuke lõõgastuda. Kui olime juba päris väss, pakuti meile välja, et võiks kohalikku iiri pubisse minna. Mõeldud tehtud. Taksoga kohal ja 5 doltsi nägu, ei ole hullu, kui arvestada seda, et leidsin klubi põrandalt 25 doltsi :D. Pidu oli omamoodi, palju abosid chillis ringi ja nad isegi esinesid seal kitarrimängimisega. Yks hetk mõtlesime altsikuga, et läheme ära koju. Uksest välja, aga ei viitsinud taksot tellida, mõtlesime, et liccalt jalutame koju. Peagu avastasime, et koju on mingi 10 km. Olles natuke kõmpinud, leidsime ostukäru. Loomulikult hyppasin mina sisse ja altsik lykkas. Sellega jõudsime aga vaevalt 300 meetrit sõita, kui sõitsime hoopis millelegi teisele asjale otsa. Päris hämmastav, aga see oli jalgratas :D. Kedagi juures polnud, väljas kottpime, mõtlesime, et kasutame natuke ratast, et kiiremini koju saada. Mina lenksu peal ja altsik vänatas. Peagi leidsime, et midagi logiseb, see midagi oli tagarehv. Mõtlesime, et rõhk on rehvis vale, kuna midagi oli mäda. SIis aga selgus, et taharehvil on õhukumm läbi pealmise kummi välja kulunud ning rehvis polnud mingit õhku :D. See ei seganud ja lõbusalt koju me väntasime ja aega läks kõvasti alla tunni aja. Tydod olid ka samal ajal taksoga koju jõudnud ja chillisid kohalike kamraadidega ringi. Me altsikuga tuttu ära.
Homme kolime teise hostelisse, kus on hubasem ja sama hind ka ;). Ning homme tegeleme veel intensiivsemalt töö otsimisega kui täna :D

Meie vahel olev ajavahe on nyyd 6 h, kuna Western Australias kella ei keerata.

Head und.
Raiki.

Kiusuks lisan lingi ka Broomi ilmaennustuse kohta :D ----> http://www.weatherzone.com.au/wa/kimberley/broome

5 comments:

  1. Aga miks peale oktoobri lõppu enam ookeanis ujuda ei või?

    ReplyDelete
  2. Hei Elis! :) Sul on lausa kadestamistväärt seiklused ja ma arvan, et isegi kui te raamatut välja ei anna, siis Guinnessi rekordite raamatu nominendid olete kohe kindlasti kui "Kõige aktiivsemad sõnasepad from Estonia" :) Olen kindel, et see väike Austraalia õnneingel, kes teib igal sammul saadab, teeb seda jätkuvalt ;)

    ReplyDelete
  3. Hei, panin tähele et tänasel pildil klikkides saab selle ka suuremaks!
    kas olete enne netimahtu kokku hoidnud või oli see blogi seadistuse taga?
    kui ikka võimalus pange edaspidi suurendusvõimalusega! hää ikka nägusid suuremalt näha:D
    edu tööotsinguil!:)

    ReplyDelete
  4. Ujuda ei tohi, kuna siia vetesse ronivad siis igasugused box jellyfishid ja muud myrgised värgid. :)

    ReplyDelete
  5. Jaa selle ujumise kohta tahtsingi juba enne küsida, et minu teada see on isegi eluohtlik teatud aastaaegadel? No ei taha nüüd kedagi hirmutada..:)

    ReplyDelete