Sunday, November 14, 2010

And the fun begins...

Esimene 2ratus oli meil kell 04.45, oli ju vaja poisid ilusti 2ra saata.R22kisime veel natukene juttu, tegime nalja, j2tsime hyvasti ka Jennaga ning saatsimegi uniste kallistuste ja lehvitamisega poisid teele… Me l2ksime aga Eikege muidugi tuttu tagasi, sest t2na t66p2va polnud, panime kyll kella 10neks tirisema, kuid yles saime alles kell 12. Yle pika aja oli v2ga m6nus nii kaua magada. Yhes6naga hommikus66gile l2ksime sel ajal, kui tavaliselt meil l6una on. Peale hommikus66ki k2isin veel dusi all ja siis koristasime natuke omi tube ka.

Eile lubas meie ylemus Jacky meid t2na ujuma viia ja seda me siis ootasimegi. Kui enam v2ga oodata ka ei viitsinud, l2ksime ise Jackyt otsima. Ta yltes, et kohe varsti on minek ja ta otsib meid siis ise yles. Me l2ksime nii kauaks internetiruumi aega parajaks tegema. Umbes 10 minuti p2rast tuleb ta sinna ja teatab, et t2na l2heme me ujuma HELIKOPTERIGA. Ohh seda r66mu ja erutust, kui seda kuulsime. Jooksin ruttu tuppa ja haarasin digika, sest seda p2eva tuleb veel j22dvustada. L2ksime siis helikopterite ala juurde, seal oli Jacky elukaaslane Dan( selle koha omanik ja p6hiline ylemus) just meie kopterit valmis panemas. R22kisime natuke juttu ka, meie saime teada, et neil on siin kokku yldse 6 kehlikopterit, neli v2ikest ja kaks suurt, tema sai teada, et see on meie esimene kopteris6it elus. Kui Jacky ka kohale j6udis ei j22nud muud yle kui minema hakata. Dan r22kis kiirelt ohutusest, n2itas kuidas uksi lukustada ja kuidas yht pisikest nuppu vajutades ja k6rvaklappide kyljes olevasse mikrofoni r22kides me yksteisega suhelda saame. Kopteris oligi neli kohta, mis me ka k6ik t2itsime. Panime siis rihmad peale, k6rvaklapid p2he ja minekkkk. Oi see oli v6imas. Kopteris oli tohtu tuul, kuna esimesi uksi polnud, aga see ei h2irinud yldse, tegi just asja huvitavamaks. S6itsime siis yle Gogo stationi valduste. Yhes j6es, mis meie all lookles oli n2ha ikka p2ris mitu suurt krokotilli, siis tekkis kyll korra m6te, et kas ujuma minek on just hea m6te :D Siis n2gime veel metsiga koos oma pisikeste p6rsastega ja muidugi palju veiseid. Igatahes see oli nii lahe, sest see polnud nagu selline turistikas, kus inimesed viiakse suure raha eest 15 minutiks s6itma, vaid sa lihtsalt lendadki ome ylemuse helikopteriga ujuma ja tagasi, lihtne.

Me maandusime umbes peale 20 minutilist s6itu yhes tyhjas j6ek22rus. Seal samas keset eimiskit oli Dani ja Jacky s6prade telkimisplats, mis oligi meie sihtkoht. Need kolm meest tulevad igal aastal sinna n2dalaks metssigu jahtima. Selle ajaga saavad nad k2tte umbes 100 metsiga ja kysimusele, mis nad nendega teevad, vastasid nad, et j2tavad sinnapaika, teistele loomadele s66miseks.Kuid mitte k6igiga, sest t2na nad pakkusid meile kyll tykikesi praetud sealihast. Samuti saime me ise ka pyssist lasta, esimene kord proovisime niisama, teine kord visati 6hku see lendav taldrik, millele pihta pidi saama. Me muidugi ei saanud, aga need mehed oli kyll selles osavad. Peale seda, viis Dan s6brad helikopteris6idule ja meie Jackyga s6itsime ATVga natuke kaugemale ujuma. Vesi oli nii soe, ma arvan, et k6ige soojem kus ma kunagi ujunud olen, kuigi jah see polnud eriline ujumine, pigem lihtsalt istusime seal vees ja r22kisime maast ja ilmast. Yhes6naga olime parajaks saagiks krokodele:D Peale ujumist, hakkas juba h2marduma ning oli aeg tagasi s6ita. Nyyd avanes imeline vaade p2ikeseloojanugule……mmmmmmmm. See p2ev oli t6esti meeldej22v ja, et sellest veel v2he pole, pakkus Jacky, et homme v6iks uuesti minna. Helikopteris6it v6ib nii veel rutiiniks muutuda :D T2naseks 6htuks saime Jackylt m6ned DVDd ja yhe vana l2paka, millest neid vaadata. M6nus p2ev peab ju m6nusalt l6ppema ka!

Palk ei pruugi siin kyll k6ige parem olla, aga ehk see polegi k6ige t2htsam, sest see koht siin ja see kuu siin t6otab tulla midagi v2ga erilist, koos v2ga eriliste inimeste, koerte ja imearmsate kodustatud lehmadega. Ja teise aasta viisa saab ka! Ja esimesest palgast l2ks meil toa tagatis ka maha( selle saame tagasi, kui tuba on ilusti korras enne 2raminekut),t2hendab, et j2rgnevatel n2dalatel saame 150 doltsi rohkem, mis pole ju yldse halb. Nii et ma usun, et alati ei saa m6elda matemaatilistele kalkulatsioonidele, vaid tuleb kuulata sydame h22lt ja nagu n2ha r22kis meie syda v2ga v2ga 6iget juttu.

Musid kallid,

Lehma-Ellu:D

No comments:

Post a Comment