Friday, November 26, 2010

Olivia

Kuna olime 12 tundi und saanud, siis ei olnud muud teha kui kell 8 tööd alustada. F näitas meile põhitõed ära ja ise lippas õhtust pidu korraldama või kuskile. Nii me siis tegime jälle tasapisi oma võõpamist. Oleme aru saanud, et liigne agarus on siin maal ogarus. :) Hommikupoole nagu ei toimunud midagi. Tavaline päevarutiin. Tuul oli ka nii suur jälle, et surfama ei saanud minna. Nii me läksimegi yles F'i juurde filmi vaatama. Vanakooli film, aga väga naljakas. Kui see sai läbi, siis viskas vanapoiss meile pornoka kätte ja ytles vaadake seda. Niisama naljaviluks.
Mina ja raiki veetsime õhtupooliku lihtsalt päikesesse vaadates ja õhtusööki oodates. Frank pidi kell 7 tegema hakkama kui tagasi tuleb. Kuna teda 10 minutit enne veel polnud, siis hakkasin ise kokkama. Aga just kui sain liha lahti lõigatud oli vanameister ise kohal ja naeratades kysis, et kas me arvasime, et ta ei jõugi koju? :D Sõime kiirelt õhtusööki. Vana hull hollandlane oli ka ennast kohale veeretanud. Ta teeb oma töökojas Frankile uut kappi ja riiuleid, kuhu F saab oma mudellennukid kõik sisse panna. Nii ta siis vahepeal käibki igasugu mõõtusid võtmas ja niisama mula ajamas. Aga söömisega oli meil kiire, sest kell oli just kaheksa saamas. Frankil oli sõpradega pidu korraldatud. Ja ka meie saime loomulikult kutse. Pidu aga oli isemoodi. Polnud päris see, mis meenutab pikka syldilauda ja Vello Orumetsa helisid.
Kell kaheksa helistas Olivia, kelle me Franki mersuga peale võtsime ja peole läksime. Olivia on austraalia tydruk, kes õpib ylikoolis ja mängib bändis. Kooli kõrvalt käib tööl ja nyyd esimest korda tegi lisaraha tänase peoga. Nii me siis olime, kuus meest, kes jõid õlut. Ja Olivia oli ettekandja. Esialgu niisama topless, pärast täiesti paljalt ja viimasel peotunnil serveeris jooke juba eriti andekalt. Tegelikult pidi ise andekas olema. Sest see mis pähe tuleb, et mis poosis ta sulle õlut serveerib, see saab ka tehtud. Aga ta oli endine kisakoori tantsijate kapten, niiet ta paindus nagu omatehtud vibu. Te võite ainult ette kujutada, sest pilti blogi jaoks me isegi ei hakanud tegema :D Tydruku firmapoos, ehk poos mis ehk kõige huvitavam oli järgmine. Seisab seljaga minu poole, kummardub ja annab õlu jalgevahelt läbi :D
Pärast pidu komberdasime koju tagasi ja me raikiga tegime veel kesköise snäki. Ja siis keerasime tudule.
Meie saatus siin on veel lahtine. Ei tea kunas me kalalaevale saame. Ja see on praegu lihtsalt ikka nagu turistina peal. Lihtsalt suure laevaga ja vaatad kuidas kala pyytakse. Et mingi tööprojekt see praegu ei ole.
Aga oli vaheldusrikas päev eile. Selline omamoodi :D:D

Ciao

Alari

1 comment: