Friday, January 14, 2011

Sõber eestist!

Tere kallikesesed!

Kuidas küll öelda, et minu loodetud/kardetud õppimist täis päev algas vägagi mõnusalt… nimelt ärkasin neiu kõrvalt, kes pakkus terve öö mulle sellist naudingut, mida üks mees võib ainult ette kujutada ja loota ning mida mõni ei saa terve elu jooksul lootagi. Enne lahkumist võtsime neiuga veel koos väikse dušši, seda muidugi pisikeste lisanditega. ;)
Koju jõudes hakkasin tegelema oma armsa koolieluga… otsisin konspekte ja lasin kursaõdedel saata oma valmistatud kokkuvõtteid. Kuid nagu arvasin seda juhtuvat, tüdinesin mõne tunniga. Alguses lootsin, et kui olen endale süüa teinud ja selle ära söönud, hakkan uuesti korralikult õppima, aga ei. Tekkis isu millegi parema, kellegi teise järele. Seega võtsin skype’s kõne ja käisin end turgutamas.
Koju tagasi, uuesti õppima.
Ma saan aru, et tootsin siin õrnalt täielikku bullshit’i, aga mu tänane päev, eksamieelne päev, ongi just selline, mõttetu.

Ning ajaaaaaa… Raiki ja Altsik ka helistasid ja rääkisid pisut oma seiklustest ja toredatest sündmustest, oma mõnusast puhkusest, nimelt .... Ja siit ma jätkan (alari). Äitähh sõber! Meie päev oli kiire. Kytsime korraks surfama, kus laine oli nii kõrge, et võttis hinge vaakuma. Enamus aja olin vee all kui vee peal ja siis lasime edasi loomaaeda. Seal olime kõva kolm tundi. Päris kipa oli. Prast seda koju ja siis linna. Tegime joogi raikiga kingsis ja saime katiga kokku. Tavaline päev! Lyhike päev! :D

alari ja ...
:D

1 comment:

  1. teise pildi peal Altsik nagu pornostaar... see soeng läheb sulle, mees :D hoia seda Eestisse tulekuni... naisi langeb murdu!

    ReplyDelete