Monday, January 10, 2011

Gero Pert

Väsitav päev oli täna. Kuna õhtu oli ka hiline, siis 40 kraadise kuumaga ei ole lihtne sõita 400 km, kui a/c ei ole. Oli meie lahkumispidu. vol.2 :D Frank tegi kahe käigulise õhtusöögi. Mingid karbid olid nagu supina tehtud ja see oli imehea, kui ta oleks vähem vyrtsikas. Siis oli suur kala ise. See oli ka eriti hea. Sinna kõrvale aedvilju. Viimast korda selle reisi jooksul nägime seda vaadet seal. Kino sai. Kino sai sama palju kui koguaeg. F'il võttis ikka häredaks kyll, et me ära läheme. Peo lõpupoole tuli ootamatult uksest sisse ja esimesed sõnad olid, et politsei on siin. Ja siis astus kohe tema järel sisse politsei. Politsei tõi ära poja auto võtmed. Sest pojakene jäi joobes juhtimisega vahele ja auto jäi tee äärde.
Hommikul pidi väljasõit olema kell kaheksa ja me isegi saime kell 7 yles. Hakkasime asju pakkima ja panime muusika mängima. Loopisime kivikestega F'i ja S'i magamistoa akent ja pakkisime autot. Tuttav tunne oli kohe. Surusime veel tugevalt vanapoisil kätt ja jätsime talle nõud pesta :) Saksa tydrukud olid ka kohale tulnud, et enda backpacerisse sõita ja siis seal asjad peale laadida. Kuna kuna meil oli eile pikk õhtu, siis lasime neil sõita. Käisime võtsime nende asjad, tankisin auto, raiki pesi aknad ja pumpas kummid. Valmis me olimegi. Anthony poolt käisime ka läbi. Ainult Zacc oli kodus. Me olime paar asja sinna unustanud, mis oli vaja peale võtta. Zacc oli ikka sellise pohmakanäoga ukse peal, et see oli juba naljakas. :D
Algul sõitis L ja juba siis mul oli hirm. Vänderdas tee peal. Aga kuidas sa ytled, et ära sõida enam. Mingi aeg käisime ujumas tee ääres, siis nad vahetasid. See oli veel hullem. kyyntega pidi toolist kinni hoidma. Poole tee peal pärast burksi võtsin rooli enda kätte ikka ja lasin edasi. Käisime kivirahne ka vaatamas tee ääres. Seal oli selline 4 km pikk autosõidu rada kivide vahel. Kuna me pidime Ray juurest ka läbi minema, siis oli mõistlik minna algul sealt läbi ja siis alles Kesklinna. Swan valley oli ikka nii ilus ja roheline. Aga tööd seal kahjuks meile praegu ei olnud. Vanapapi oli ikka elutark ja pani seal saksa piffidele ära. :)Ta helistab homme ja vaatab, vb naabrimehel on midagi. Moonaks andis ta kaasa arbuusi, rockmeloni ja kotitäie viinamarju. Hakkasime linna poole liikuma. Nägime seda sama teeäärt, kus me alugeses seljakottidega kõndisime. Nyyd oli autoga ikka eriti lihtne :D. Sõitsime otse Northbridge'i . Panime saksa turistid maha bambu backpackeri ette ja siis hakkasime mõtlema, et mis edasi. Kuhu me läheme. Yks kõne, olemas. Tulime Nick'i ja Diana juurde. Neil on praegu maja rahvast täis ja siis andsid meile lihtsalt kaks madratsit ja elame nick'i töötoas ja jõusaalinurgakeses. N hälistas F'ile ka ja ajas mingit jama. Tegi tynga Frankile ja lõpus jõudis poindini, et kutid on minu pool. Sõime õhtust ja kohtusime Ni ja D tytrega. 21 aastane blond neiu. tsiktsinnggg.
Plaanisime linna minna, aga täna puhkame. Homme saame magada niikaua kui tahame ja siis läheme asju ajama. Ostame läpakale uue aku ja kasseerime saksa tydodelt raha sisse. Nendega on yldse yks jant. Nad on nii kinnisidees, et nad rändavad meiega lõunarannikul. Aga ei viitsi nendega jamada yldse. Natuke lapsikud ja peab kuidagi viisakalt ära ytlema. Täna juba vaatasime tegelikult kuulutusi, kes soovib kyyti. Keegi 21 aastane elina saksamaalt ja kuulsime, et vb yks Eesti tydruk ka. Ei tea... Aga me oleme siin veel mingi paar päeva ja siis paneme minema, kui tööd ei tule.
Muidu täitsa elus veel. Helistasime Jaanikale ka . Rääksime filosoofiast...
Plaanid on nii lahtised, aga see nädal otsustame mis edasi.

Alari

Ja Jyrgen, härrasmees sinises on James

No comments:

Post a Comment