Thursday, January 13, 2011

Tydrukute elu Surfers Paradises





Nonii, l6puks hakkan siis blogi kirjutama. Suured vabandused, et pole ammu kirjutanud, aga kuidagi lihtsalt ei leia seda aega ja peale t66d olen nii v2sinud ka..Igatahes meil l2heb ikka endiselt h2sti. Muretsemiseks pole p6hjust, kuna meieni need suured uputused pole j6udnud, ega j6ua ka. Kuigi jah ilmad on siin viimastel n2dalatel p2ris kehvakesed olnud. P2ikeserannik pole juba aastaid nii palju vihma n2inud. Aga 6nneks nyyd hakkavad ilmad paremaks minema, eile sai natuke p2ikestki v6etud ja natuke 2ragi p6letatud.. Siin on t6esti nii, et tunnike p2ikest ja juba oled punane. Ja 30+ p2iksekaitse peab alati n2os olema, muidu on jama. Aga p2ike on ikka hea, vaatad aknast v2lja n2ed helesinist ookeni ja valgeid vahutavaid laineharju, mitte hallllllllllli taevast ja veel hallimat ookeni. Loodame, et p2ike j22b nyyd kohe pikemaks ajaks. Ilmateade lubas kyll peale n2dalavahetust paar p2eva vihma ja siis j2lle p2ikest. Loodame parimat!

Elu on meil siin p2ris huvitav, sest pea iga p2ev tulevad siia uued couchsurferid, keda Larry majutab. Enamasti on need saksa tydrukud. Yleeile saabusid ka yhed v2ga v2ga toredad prantusese tydrukud, polegi kunagi niimoodi prantslastega suhelnud. T2itsa pariisi tydrukud ka, nii et kui kunagi Pariisi minek on, siis on seal tutvused ees. Samuti elab siin juba natuke pikemat aega yks v2ga vinge saksa tydruk, kes ka koos meiega siia pikemaks ajaks j22b. Hakkab ka Larryle maksma, 10 doltsi p2ev. Eile kui Eike kyll t66l oli, k2isin sakslase ja prantslastega linnas, s6ime sushit ning hiljem kokkasime koos 6htus66gi, milleks oli imemaitsev wokiroog(emme 6petatud). P2rast vaatasime filmi ja n2ksisime juurvilju tipikastmega. T2na hommikul prantslased lahkusid, vahetasime kontakte tulevikuks;) Aa ja need tydrukud on Tallinnas ka k2inud.

Nii, mis me veel huvitavat teinud oleme. Teisip2eval, kui meil m6lemal oli vaba p2ev, k2isime vapianos ceasari salatit s66mas, mis polnud yldse nii hea kui Eestis :(( ja peale seda l2ksime yhte asja:D see on umbes nagu meil AHAA keskus, seal olid erinevad ruumid, mis olid v2ga 2gedad kusjuures. M6ni ruum tekikas tunde, nagu sa oleks kuskil keset kosmost, m6ni oli p2ris hirmus, laseriruumid jne. Siis eile k2isime rannas, need lained on siin ikka hullud. Kisuvad ja lykkavad sind igatipidi, eriti eile. Ujuda v6ib ainult lippude vahel ning kui keegi eksib, pahanduab kuri vetelp22stja sinuga l2bi valjuh22ldi.

Selline see eluke meil siin on. T66l k2ime peaaegu iga p2ev,mina olen tavaliselt 5-23 v6i 22ni. Eike on paar korda p2eval ka olnud. Nyyd on mul imekombel kaks vaba p2eva j2rjest olnud, Eikel on isegi kolm. Meie ylesandeks on v6tta siis tellimusi, toitu ette kanda, laudu koristada jne. Vahetevahel on yks meist ukse peal ka, juhatab kliente lauda ja tutvustab menyyd. 6htuti on seal ikka p2ris kiire ja ysna n2rvline, aga pole viga, kollektiiv on m6nus ja yldiselt v6ib rahul olla. Eks me k2ime siin muidugi pidudel ka, sest neid on siin palju, see ongi yks suur Austraalia pidude pealinn. Hommikuti siis magame kaua, kui ilma pole vaatame telkut ja puhkame niisama. Kui ilma on l2hme tavaliselt randa v6i basseini 22rde. T2na n2iteks l2ksime Eikega tennist m2ngima, siin on meie kasutuses tervelt kolm tenniseplatsi. Peale m2ngu hyppasime jahedasse basseini. Oli kyll natuke rikkuri tunne. Me oleme nagu v2ike perekekond, kellel pole eriti aega t66 t6ttu koos olla, aga me yritame oma ainsad vabad p2rastl6unad koos veeta, nt tennist m2ngides:) ja eile kuulsin kuidas riidekabiinide juures yks tydruk kysis oma emmelt, et kas sobib? Aga minul pole siin emmet..selle eest on mul Eikee ja tuleb k6ike temalt kysida ja temaga n6u pidada. V2ike perekond:)

Aastavahetus oli ka vinge, vaatamata sellele, et ma kella 23ni t66tasin. Aastavahetusel olime koos larry, tema s6prade ning saksa couchsurferitega. Rannas sai ilutulestikku vaadatud, mis kyll ei olnud kuidagi erilisem kui Eestis. Aga jah 2ge oli, hommikul kella poole 7 ajal jalutasime Eikega m66da rannaliiva koju. M6tlesime teile, sest teie alles siis valmistusite uut aasta vastu v6tma:)

Larry on ka v2ga tore, tal on oma firma, t66d ta kunagi ei tee, vb m6ned telefonik6ned p2evas. Selline elu tal siis, m2ngib s6pradega tennist, m6ned t66asjad saab ta ilusti korda aetud ka basseini 22res p2ikest nautides. P2rastl6unad rannas, 6htuti m6ned 6lled, hommikul pikk uni. Kiiret pole kunagi. Mis nii viga. Aga ma arvan, et mina nii ei viitsiks. Pole p2ris minu teema, aga talle sobib:)


Igatahes olge musid seal Eestis ja meie yritame siin ka ikka endselt tubid olla. Praegu plaan siin veebruari alguseni olla ja siis edasi l6unasse reisida! Ma ei tea kuna me j2rgmine kord kirjutame, sest iseenesest siin midagi v2ga m2rkimisv22rset tihti ei juhtu. Lihtsalt naudime elu nii nagu ma poleks kunagi ette kujutanud, et juba 19 aastasena seda teha saan.
T2na siis kella 5ks t66le 23ni:)

Tsauuuuuuuuuuuuuupakaaaa



Elis

No comments:

Post a Comment