Friday, January 7, 2011

Anthony BBQ

Nu midas ikka. Teadsime, et täna on terve päev seda ränka lebo tööd. Saime kiiremini tehtud kui vaja ja siis T tahab meie käest veel numbreid ka saada, et kui kiiresti me teime, et ta saaks uutele lati ette panna, millest peab yle hyppama. :D. Pärast tööd olime niisama töökojas ja jõime õlut. Eike helistas ja rääkis oma elust. Nii armas temast. Pärast seda kämpasime koju ja meile tulid vast kohe max ja rex, sest nad vist saavad aru, et me varsti ära läheme. Nii myrasid ja olid energiat täis. Siis tuli Sue ka töölt ja ytlesime, et tunni pärast, siis T juurde õhtusöögile ja niisama chillile. Läksime kõik meie autoga ja meid võeti ilusti vastu. Paul ja ta naine tulid ka. Istusime tagaaias ja lasime õlut. Rääkisime ja lõime tutvusi. Ma ei tea, miks nad kõik nii väga eestisse tahavad tulla. Kas meiesugust e pärast või siis lihtsalt me kuidagi räägime sellest põnevalt. Loomulikult on põnev, aga iga kohalik ei lähe suvalise backpackeri juurde kuskile euroopasse. Aga siinne rahvas on sillas. Tony naine tahab oma 50 aasta juubeli eestis pidada. Ja nad plaanivad vb kaks peret korraga tulla.... Järgmise aasta jaanipäeva paiku. Eks näis... ;)
Paul rääksi meile veel pisut tasmaaniast, sest ta on seal 2 aastat elanud. Kus ja kuida, mida. Ilus koht. Nyyd saime siis aru, miks meil autos golfikepp on? Tasmaanias läheb vaja ;)
Kõik juba räägivad, mis kohti me peaks kylastama, kui me lõunarannikul oleme. Sinna on 2 nädalat, aga ma ei suuda ära oodata. Perthis on veel nii palju inimesi, keda kylastada ja siis alles minek. 5000 km möödub 2 nädalaga.
Zacc viskas meid pärast pidu koju. Jätsime oma auto sinna ja Z korjab meid hommikul peale, kui tööle lähe
me. F on ikka Kalbarris. Tuleb kunagi homme tagasi...

Tsau praeguseks..

Alari

Ja me ei karda midagi, kui Miikael Niit on meiega:D

1 comment: