Friday, January 28, 2011

Paradiisis vangis? (Tydrukutelt)




Tere, istun praegu basseini aares mugavas p2evitustoolis ja v6tan paikest. Taevas ei ole yhtegi pilve, ilm on soe ja m6nus, ookean on koiges 5 minuti kaugusel kui jahedast basseiniveest peaks tydinema. Varsti tulevad Larry (meie majutaja) sobrad siia ja siis hakkame grillima ja tennist mangima. Ohtuks taaskord peoplaanid. Ilmselt oleksid paljud nous minuga praegu kohad vahetama, aga mina tunnen juba mitmendat paeva, et ma ei suuda enam seda Lihtsat elu elada. Olete Lovikuningat nainud? Seal laulavad need kaks tegelast Hakuna Matata. See tahendab 'ei minegid muresid'. meie elu siin on tapselt selline.. aga mina tunnen, nagu ma oleksin paradiisis vangis... :)
Aga 6nneks on varsti-varsti plaan edasi liikuda, sest minu hing ihkab kyll kiiremas korras edasi reisida. Nyyd soltub koik veel Elisest, sest tal on ju varst synnipaev tulemas ja ta peab ara otsustama, kus ta oma synnipaeva veeta tahab.
Aga ma r22gin siis natuke seda ka, mis me siin vahepeal teinud oleme. Eelmisel nadalal kaisime jalle selles teemapargis, aga seekord veepargi osas. See oli isegi lahedam kui tavaline l6bustuspark. Sai igast r6ngaste ja mattidega pea ees vette kihutada jne. Yks toru oli selline.. nagu mingi kapp voi midagi sellist - astud sisse, instruktor kaseb k2ed pea alla panna ja jalad risti, uks pannakse kinni , siis oled seal yksi pimedas natuke aga ja siis mingi hetk kaob maapind jalge alt ja jargmine sekund kihutad juba torust pystiasendis alla..vett pritsib n2kku ja midagi aru ei saa, aga 2ge oli!
Kui veemaailmas koik lahedamad asjad proovitud said, laksime yhe atraktsiooni peale, kuhu me eelmine kord dreamworldis olles ei joudnud, sest seal oli meeeeletult pikk jarjekord..nagu seekordki. Aga seekord otsustasime selle jarjekorra ara kannatada, sest atraktsioon tundus seda vaart olevat. Jarjekorras passisime kokku yle tunni aja.. kusjuures vahepeal teatati valjuhaalditest, et torm on lahenemas ja kui vihma hakkab sadama ja tuul tugevneb, pannakse ohutuse tottu atraktsioon kinni. Parast seda teadet otsustasid nii monedki jarjekorrast lahkuda, aga meie olime ikka poikpaised ja lootsime, et onn naeratab meile ka seekord. Olime siis tapselt ukse juures, mis atraktsiooni peale viis..kui turvamees tuli ja ytles, et peame veel ootama ja vaatama, kas torm tuleb otse meie juurde voi laheb m66da.. uskumatu. tapselt meie nina ees pandi uks kinni ja pidime seal veel monda aega ootama.. ilmselt oli see vaid kymmekond minutit, aga meile tundus kyll nagu terve igavik.. aga lopuks avanes taaskord uks ja turva ytles, et tal on head uudised. Neile anti siiski luba atraktsiooniga jatkata. wuhuu. ja meie oligi meie kord.lopuks!!
Elis juba enam-vahem teadis, kuidas see rongimoodi asi tootab, aga mul polnud orna aimugi. istusime siis toolidese, kinnitasime turav66d ja s6it laks lahti.. selg ees .. tunnelisse:D ja siis valgus ja kihutasime mingist korgest tornist yles. see oli vinge! kylmav2rinad kaisid labi, koik karjusid..parast oli kurk k2he. Nii 2geda atraktsiooni peal pole ma veel olnud. Selle nimi oli ka vastav - tower of terror e siis hirmu torn voi midagi sellist:D kui parast liftis koos teiste julgetega olime, siis nagime, et nii monelgi polnud sugugi nii onnelik nagu peas kui meil Elisega. aga meie nautisime seda kyll t2iega ja see oli ootamist v22rt. laheks teist kordagi hea meelega!
Ja et meie onn ikka jatkuks lasi yks linnuke mulle jarjekorras oodates yhe t6rtsu 6la peale. :)
Yhel paeval enne tood otsustasime, et peaks midagi korralikku sooma. niisiis laksime kohvikusse ja tellisime endale paevapraed. see oli isegi suhteliselt normaalse hinnaga - 10doltsi. selle eest sain tyki liha ja salatit.. no igaljuhul koht sai tais, andsime siis ilusti oma tellimuse meie ettekanjale, koik oli ok. See kutt juba hakkas ara minema, kui ma midagi elisele eesti keeles ytlesin ja akki pooras meie kelner otsa ringi ja kihutas meie laua juurde tagasi ja kysis sulaselges eesti keeles: ''Kas ma kuulsin eesti keelt??''.
Siis oli nalja ja naeru palju:D sest keegi meist ei saanud aktsendi jargi aru, et raagime eestlaega,. aga jah, meie kelneriks oli siis Madis Tallinnast. Ta on siis juba monda aega elanud ja plaanibki siia pikemaks jaada. see oli yhtlasi ka minu ainuke kohtumine eestlasega siin kullarannikul. Elis on ikka monda veel kohanud.
Siis laksime toole, muide meie kovik on ikka paris naljaks. Kogu selle tootajatekamba peale kokku - koik ettekandjad, baarmanid, kokad - on seal ainult 1 austraallane. Ylejaanud on koik kas uus-meremaalt, Indiast, Inglismaalt, Brasiiliast, Ameerikast voi kust iganes:D Isegi omanik on inglane.
Selline meie elu siis siin on. Magame poole paevani, vahel mangime tennist, kaime ookeanis ujumas, naudime basseini, jousaali, saunu..ohtuti tootame. siin polegi muud vaga teha ja selleparast ma toesti juba vaga vaga igatsen edasi r2ndamist. kuu aega on selline elu tore, aga ma ei saa aru, kuidas meie majutaja nii kaua sellist elu elada suudab . igav ju:D Ainult see vyrtsitab natuke meie elu, et pea iga paev saabuvad korterisse, kus me elame, uued inimesed. Siin on vahpeal kainud prantslasi, iisreallasi, kanadalasi, praegu 66bivad siin 2 kutti ja 1 tydruk Rootsist. Ja alati on need noored hasti toredad ja suhtlemisaltid, tore on nendega reisimuljeid vahetada jne, oleme niimoodi vaga palju toredaid tutvusi saanud:)
Ilmselt tahate ka meie edasistest plaanidest teada. Praegu ei ole tegelikult veel miski kindel, aga eile raakisime kohvikus, et tahaks too lopetada ja edasi rannata. Selle peale tehti muidugi suured silmad ja 6eldi, et tegelikult peaks 2 nadalat ette teatama, aga samas.. nad vallandavad seal inimesi vaga suvaliselt (selle aja jooksul, kui meie seal tootanud oleme, on nad juba 2 inimest vallandanud) Nii et vast saame ikka varem minema.. 2 nadalat kyll siin enam olla ei tahaks. Siis kui toolt vabaks saame, siis tahame siin veel natuke ringi vaadata, sest siin suhteliselt lahedal peaks ka mingeid rahvusparke ja vihmametsi olema. Ja voib-olla laheme Brisbanest 2h kaugusel pohja yhele saarele, mis pidi ka vaga ilus olema. Ilmselt jataksime siis oma asjad siia, Larry juurde ja tuleksime siis parast veel siit l2bi, et alla louna poole kulgema hakata. Plaanis siis Byron Bay ja sealt edasi siht Sydney poole. ja varsti oleks vist aeg natuke farmitoo peale ka motlema hakata.. :)

Vot niiii:) Olge siis tublid seal lumises Eestsis ja saadame teile palju p2ikeeeest sinna kaugele!
Kallid!

Eiksu

No comments:

Post a Comment