Saturday, January 8, 2011

Seks ja Linn

Lõpuks sain blogi kirjutama .Vahepeal on nii palju juhtunud ja traditsioonilist kelle 6st blogikirjutamist ei olnud. Tuleb täna natuke rohkem infot yhte tekti sisse vorpida. F oli ikka veel kalbarris ja raiki suutis endale hommikusöögiks peekonit praadida. Mina läksin lihtsama vastupanu teed ja jõin krõbuski juurde. Zacc korjas meid peale ja tööle. Viimane tööpäev aknatehases. Kõigil oli töö teada ja muudkui vorpisid. T ja T läksid Perthi uut aiamööblit ostma. Lahkusid kell 10, niiet boss oli läinud ja pidime kella kolmeni tegema ja tunni ajase lõunaga.
Kõik ei läinud nii hästi kui arvasime. Iga teine aken mis me tegime, ei tulnud nii hea kui peaks ja mõnda ei viitsinud lahti ka kakkuda, vaid seadsime teiste taha peitu. Pärast tuli välja, et neil oli paar neeti puudu ja mingi ime, et nad laiali lagunesid. Ma suutsin nii aeglaselt lõpus ennast liigutada, et see oli nii jube. Viimase tööpäeva asi. Pärast töõd viskas Z meid auto juurde ja sealt edasi koju. Õhtu plaanid olid meil täna pisut teistsugused, sest J kutsus meid oma töökoha restosse sööma. Ise loomulikult maksid, aga palju sel bp'il ikka raha on, et kõigile välja teha. Meie olime aga F'il nn sööginimekirjas veel. Pidime minema ytlema, et me täna ei tule. See mees oli juba enne seda teadet nii koopas , et midagi ei tahtnud rääkida. Palju jamasid ilmselt. Kui tal ikka midagi ei klapi, siis on jama. Saime vist aru, et pojaga seotud. Isa läks talle kylla kalbarrisse ,aga see oli samal ajal geraldoni tagasi tulnud. Tydruku juurde. Ja veel palju asju.
Aga ta lihtsalt vorpis söögi kiiremini valmis ja saime enne minekut veel õhtusöögi ka veel. Meil oli 30 minutit aega riidesse panna ja linna minna. Siis me raikiga lappasime riideid läbi ja vaatasime mis ja kuidas sobib... Raiki valis kaua kingi ja muud. Minust rääkimata. Yks hetk raiki ytles, et altsik, me oleme natuke liiga nagu tydrukud, kes kaua meigivad. Ja ma kahjuks ei kuulanud teda ja kysisin, et raiki, mis arvad, kas see särk on liiga täpiline? :D Aga me saime riidesse ja minekut. Läksime istusime lauda, kus L ja J juba ootasid ja ingi neiu veel. Tundus sakslane, oli ka. Selline kolmekymnendates blond, heleda nahavärviga ja kerge vunts oli ees. Aga enamasti ikka saime aktsendist aru. Kohale pidid tulema tydrukute töökaaslased ja mõned sõbrad. Tellisime algatuseks pudeli valget veini jääs ja vaatasime mis edasi saama hakkab. Siis muudkui tuli sinna rahvast. Kaks neidu. Õed. Vanem tundus 23 ja noorem 20, aga tegelikult oli vastupidi. Noorem oli vanem ja hoopis 30 ja noorem õde 29 ja äsja abiellunud. Siis liitus sellise punase sekretäriprilliga nohklik piiga. Aga muidu väga tore kindlasti! Ja siis Yks tydruk, kes ka saksamaalt ja töötab samas kohas. 22 aastat vana ja suitsetas palju. Kui nüüd mõelda, siis meenutas väikest Myyd, muumitrollidest:D Seal oli ka yks neiu, kellel kaalu rohkem kui lubatud. Temast ainult niipalju, et ta mölises alati natuke ja ei lubanud meil raikiga omavahel eesti keeles rääkida, sest see on ebaaus või midagi muud. Mina rääksin talle filosoofilse loo sellest, kuidas meie peame õppima võõrkeeli, aga inglise keelt kõnelev rahvas ei ole yldse kohe motiveeritud õppima mindagi muud. Siis ma ytlesingi, et see on minu eelis ja kui ei meeld, siis tee nii nagu mina ja õpi keel ära.
Ja siis oli seal see neidude "kutt". Lahe tydruk, kes on nii posisilik ja nii vaba, sest tal on jumala pohhui. Tal on poogen, sest nagu ta ise ytles, et ta käib ringi nagu ta oleks paljalt ja ei lase inimestel yldse ennast häirida. USAst pärit.
Ja seal me olime, Meie ja 9 tydrukut. Kõik tõmbasid rahulikult nosu umbe ja tydrukut rääksid lauas igasugudel teemadel. Ja suht otsekoheselt, isegi siis kui meie seal olime. Meil oli kyll selline tunne, et tavaliselt räägivad mehed meestes seltskonnas ropult ja igasugu pornost, aga no anna abi. Kus need tydod kytsid. Saime peagi jutu peale ja tegime paar mängu. Väga lahe oli...
Seal me siis tutvusime nendega, siis pärast pubisse ja siis tantsutasime. Mida aeg edasi, seda rohkem pilpad kõik olid. Abieluneiu pani ikka sellist tantsu, nagu oleks elu aeg posti peal harjutanud. Temaga sai mingi kiirem rokilik lugu tehtud. Lennutasin natuke ja juba oli aeg jahutuseks midagi juua ja sisi järgmisega põrandale. J ja L olid natuke vaiksemaks jäänud, sest me tegelesime rohkem teiste tydrukutega kui nendega. Tundus... vb polnud nii.
Päris lahe oli ikka. Seal ikka juhtus nii mõndagi. Yks vänt tantsis seal ka. Hambaid oli suus 4. Kõik olid kuskil tagapool ja yks oli õnneks ees ka:D See kutt oli purjus. See oli nii matslik ja jobu, et anna abi, Kuid
Pärast pubi oli kõigil rihm tantsimisest maas. L ja J läksid backi tagasi, suur osa läks taksoga minema. Mina raiki ja teised kes alles jäid võtsid veel paar õlut ja siis tudisse ära. Sain ilusti enne järgmist tööpäeva tunnikese magada ja siis alustasin täna raikiga värvimist. See oli nii naljakas. Terve päeva rääksime eelmise öö seiklustest ja olime nii kõveras naermisest, et kuku või redeli pealt maha. Palju tootsime filosoofiat ja ka seda, mis siis saab, kui me vanad oleme ja lollusi meenutame. Ma kardan, et me teeme nooruses rohkem lollusi ja seiklusi, kui vanaduses meenutada jõuab. Mitte, et palju lollusi, vaid vb halb mälu :D:D
F ajs ka täna äri. Kogu aeg oli segimist ja tuju oli ka hea. L oli hommiku koristamas ja lahkus ennelõunal. Raiki tõmbas tal pintslika yle nina:D:D See oli naljakas.
Täna värvisime maja tahgakylge ja avastasime juhuslikult, et see nurk kus lõpetasime. Sealt nurga tagant teisele poole ma kunagi alustasime oma karjääri :D Nägime täna Jeff'i ka. See vana limudude. Hull vana. Sama hull, kui meie vana!
Pärast tööd hakkas F kokkama. Ostis piraka rõõbiku ja selles tuleb valus õhtu. Ostsime natuke jooki ja vaatame mis saab. F'il läheb see kalaroog roppu moodi maksma ka. Eks siis me aita ka ikka kaasa. Tegime veel viimase tööotsa F'ile. Vedasime oma autoga kruusa. Peaaegu tonni väänasime taha. Panime katted ette ja minek. Mäkke andis kyll ronida... Aga tubli Jenna. Praegu jõudis James siia ja teema kerge koksi. Kala kypseb ja F paneb trallareid jalga. Homme hommikul kell 8 yritame startida. Seda tahaks ma näha. Ma panustaks 10 vb:D

Ilustat laupäeva !

Alari



No comments:

Post a Comment