Thursday, January 20, 2011

Pildid.

Ärkasime kuskil pärakeskel metsas. Muidu oli öösel kõik vaikne, aga ainult mingi väärakas vares kraaksus, nagu nukitsamehe filmis. Uni tuli hea, ei saanud hommikul karkugi alla. Asjad enne 9 pakitud, siis saab tasuta ööbida :D pargivaht ei jõua veel kohale tulla. Hetkel saame arvutit kasutada ainult siis kui sõidame, aga siis pole levi ja seega tulevad blogid imelikkudel aegadel. Eile õhtul otsisime ööbimiskohta pikalt, sest need turistikaardid ei näita mitte midagi õigesti. Enne kämpamist leidsime veel yhe lookouti yles. Seekord oli selleks 60 meetri kõrgune puu! Ja sinna sai otsa ronida. Sinna oli tehtud metallpiikidest nagu trepp, aga see oli tõesti kõrgel, käisime Tintsuga üleval ka ära, vaade oli meeletu....vasakul...mets....paremal...mets....ees....mets....taga.....mets. Jõudsime pimedas ööbimiskohta ja saime esimest korda endal ka laua püsti ja toolid. Sest muidu olid need meil juba olemas. Nüüd sõidame edasi Walpole poole. Hoiame silmad tööga seoses lahti. Eile saime kaks pisikest pettumust :D otsisime farmist tööd ja esimeses yteldi, et oleks te nädal aega tagasi tulnud, siis oleks saanud ja teises kohas teatas peremees rõõmsalt, et eile just võttis 5 eestlast tööle :D maailm on pisike. Kohtasime Pembertonis ka tydrukute sõpra, eesti poissi, olevat seal juba 2 kuud töötanud. Enivei, praegu on täitsa planless sõit ja vaatame seda mida tahame ja kämpame seal kus tahame :P ja vahel maksame ka ;) Altsik läks just poodi energiajooki ostma ja siis liigume edasi ja levi kaob :).

Meil läheb kõik hästi ja ei ole vaja kellelgi muretseda ;) Paar tulekahjud on 100 km raadiuses, aga me liigume siit kohe edasi. Aga see mets kus me ööbisime ja yldse on siin hästi suured puud. Põhi tegevusala on metsandus. Puud on tõesti 60 m kõrgused, ulme.

26ndal jaanuaril on AUstralian Day, siis on suur pidu. Siis me äkki suuremas linnas, eks näis.

Tsau.
Raiki.

1 comment:

  1. Mitte maailm pole väike, vaid eestlasi on Austraalias nii tohhuijaa ja neid tuleb suht iga päev sinna juurde ka (mis tiba kurvaks teeb). Ma olen Edinburghis kohe varsti kolmandat kuud ja pole ühegi eestlasega veel kohtunud.

    ReplyDelete