Thursday, February 10, 2011

Elis Nikolai

Sel soojal suvehommikul kui mina valmistusin salli ja pikkade pykstega tööle minema, siis oli hommik nii soe, et 20 minta pärast olin juba särgi väel ja kartulimasina peal. Mina, Raiki ja kaks pontsikut. Iiri ja inglise tydod. Me seal arvutasime, et yhe suudaks 8 õllega ilusaks juua, aga teine on lootusetu. :D no vabandage väga.
Kati ja Tiina läksid ikka sorteerima. Tegid kuni kella 2ni tööd ainult. Siis läksid koju. Pete viskas nad koju ära, sest mina ja raiki tegime kella neljani. Aga täna oli mingi jama päev. Bossid olid ka suht tusased. Meiega on kõik ok. Rääksi sorteerimise ajal ka kõigile, et praaki teete jne. Pärast ytles salaja tydodele, et see ei käinud nende kohta.
Ja meie saime ka kiita, aga muiudu... Yks iiri kutt tagurdas tõstukiga traktorile otsa, Dj sõitis diggeriga yhe kytusepaagi otsa, aga selle saime ära parandatud kolmekesi. Ja muiudgi jäime kinni. See tohuti kartulivõtumasin lihtsalt uppus vedela savi sisse. Kaevasime ja saime kätte. Teine kordsama asi. Aga siis juba hullemalt. Aga see pidi suht tavaline olema.
Tavaliselt lihtsalt tuuakse suur tõstuk, mis tõstab juraka välja, aga oleme aru saanud, et siin on kellegi arved maksamta ja ei või päris kõike tehnikat kasutada. Meie ylemused töötavad mingi kohaliku suurfirma all, aga suurfirma ei maksa arveid ära tehnika eest, mida ta rendib meie ylemustelt. Ja siis nad põhimõtte pärast ei liiguta lillegi. Suht keeruline. Nagu ylemus on ylemuse ylemus.
Päev muidu läks kiirelt. Homme jälle kella 7.30 st ja pärast seda teise majja grillima. Täna käisimegi poes ja ostsime toidukraami. Nädala varu ja pudi padi. Yle tyki aja lubasime endale kasti õlut ka nelja peale. :) Rahvas on siin äge ja ilmad kisuvad jälle kuumemaks. Siis eile õhtul, kui me oma pikka vahetust tegime, siis võeti kartulit (30 t), mis läks öösel pessu ja hommikuks oli juba kahe suurima kaubandusketi letil myygis.Ja pakendatud.
Kati ja Tintz tegid pitsat ka. Ylihea ja oliividega.

Tädi Lälberil oli ka täna syntar. Me tegime raikiga talle synnipäevavideo. Kuna ta meile nii armas, siis veelkord PALJU ÕNNE!

Alari

No comments:

Post a Comment