Tuesday, February 8, 2011

Parrakie

Esamaspäev on tööpäev. Nädalavahetusel sai puhata kyll. Hommiku vara olime juba platsis ja ootasime tööd. Tanya ytles ette teiste tulekut, et järgnev jutt ei käi meie kohta. Aga räägib ikkagi kõigile. Ta rääkis sellest, mida ka mina reedel silmasin.Need paksukesed laisad tydrukud ei liigutanud eriti jak ui me peame sama palka saama mis nemad, selle eest, et mitte midagi ei tee, siis see pole aus. Hea et ta vähemalt ära maini, et jutt ei käi meist:D
Me olime terve päev korjamismasina peal. Ainult kartulid, savi ja kivid olidki teemas. Päev läks nii kiirelt, et pole võimalik. Kella kaasa ei võtnud. Aega ytles kõht. Yhesõnaga hea ja kiire päev. Homme pidime alustama traktorite pealt. Ja laisad kutid pannakse siis kaevurile. Kuigi mulle meeldib seal. Aeg läheb kiirelt ja saab rohkem puhata kui pererahvas arvab.
Mina ilmselt vana Case traktori peale ja Raiki uue John Deeri peale. Ses vana pidi igavene hull olema. Eks ma siis taltsuta. Lõpetasime kell viis, kui kõik teised olid juba läinud. Lisatunnid on alati head, kui nad nii kiirelt tulevad :D Pärast tööd tegid tydrukud syya. Nagu tavaks on juba saanud. Tiina tegi homse lõuna ka valmis juba. Pannkoogid hakkliha ja riisitäidisega. Eile tegi Kati makaronisalatit tuunikalaga. Meil raikiga on elu praegu hea. Ei saa yldse kurta. Meie töö on ainult nalja visata ja vaadata, et igav ei hakkaks :)
Kolasime kohalikus töökojas ka veel ringi. Vaatasime midagi kasulikku, mida saaks laenata.Õlifiltrit tahaks veel ära vahetada ja siis oleks syda nii rahul.
Vaatasime õhtul filmi ja kõik suikusid rahulikt unne. Rahulik maaelu käib praegu... :)

Alari

No comments:

Post a Comment