Sunday, February 6, 2011

poleerimispäev

Tänane päevakava nägi ette jälle auto remonti. Kuna palju oli teha, siis alustasime kohe pärast seda kui hommikul poes ära käisime. Ostsime igasugu toidukraami kokku. Ja kõike kohe palju, sest nädal on vaja elada ikka. Pood ei ole kaugel. 25 km ainult. Ja seal on neid kohe tervelt kaks. Tervelt pool kärutäit manti sai kokku. Tulime tagasi ja siis hakkas pihta. Sai jälle poleerida. Kati hakkas juba lõunat kypsetama, Tiina mässas ka kuskil .Natuke poleeris, natulke aitas vintsi poolile kerida korralikult ja kindlasti midagi tähtsat veel. Kui poleerimine sai valmis, siis olid käed jumala läbi juba. Aga välimus oli tunduvalt parem .Varsti ostaks ise juba selle auto ära. Nii hea näeb välja. Siis tegime mootori ka puhtaks. Pesime diiselkyttega ära. See kyll kogub kiirelt tolmu, aga me ei kavatse enam väga kruusa ja liivateede peal sõita enne myyki. Siis raiki mässas kaitsmete ja juhtmetega seal. Mina käisin varastasin tiinaga kuskilt mahajäänud romulast 2 kõlarit, mis oleks sinna ära roostetanud ja panime need oma autosse lisaks. Aga ei hakanud tööle, sest mingi viga on veel juhtmetes. Kyll kunagi saab korda. Aga raiki leidis kuskilt mingi ime kombel selle vea, et miks tulukesed põlevad autos. Nyyd see ka korras. Peaaegu kõik on nyyd ok. Vahepeal käis siis majaomanik ka yyri rontimas. Ei teinud eriti välja, et me maja koristasime natuke .. Või siis ikka päris palju . Aga vähemalt viis ta prygi minema mis meelitas hiiri, mis omakorda madusid. Kuna esikolmik myrgistest madudest on siin ikka 2 esindatud ja esikolmest ämblikust ka kaks esindatud, siis see ei ole just selline koht, kus läheks paljajalu heintesse jooksma. Laenasime raikiga kõrvalolevast töökojast nii mõndagi oma auto parandamisks, aga pärast panime tagasi ka (A) . Põhimõtteliselt on Jenna nyyd tippvormis. Õhtupoole vaatasime mingit jaburat filmi ajarändamisest ja kati tegi veel homseks lõuna ka valmis. Tiina teeb homme hommikul veel hommikusöögi ja voilaa. Nad on ikka jah ebaharilikult tublid. Mõlemad raikiga imestame juba mitmendat päeva. Homme läheme tagasi tööle.
Tsau

hiirejaht käib ka: Poemyyja myys meile mingi arenenud hiirelõksu ja ytles, et šokolaadi tuleb hiirtele panna mitte juustu. Mars'i soksi just. Ja oi kus näkkab. Kaks tykki saime tunni jooksul ja kolmas pani koos lõksuga jooksu. Ainult saba jäi kinni :D

Alari

4 comments:

  1. Kuulge millega te poleerisite? Ma sellepärast küsin, et vbolla peaks enda autoga sama tegema.

    ReplyDelete
  2. pmst tavaline autopoleerimisvahend, saime Tony käest. Meil kulus tervele autole ainult pool pudelit.

    ReplyDelete
  3. aa..ja siis hõõrute mingi suva lapiga laiali, jh? ma lugesin viimast postitust just..pöial püsti! :D sai kõhulihaseid veidi trimmida jälle. Ma ise ei viici enam kirjutada, aga siis on hea vähemalt teiste oma lugeda.

    ReplyDelete
  4. jap, aga me tegime pmst köögi nõudepesu nuustikutega, mingi 6 tk kulus.

    ReplyDelete