Saturday, February 12, 2011

Homme on minu sünnipäev!

Tsau. Eile õhtul läksime välja. Läksime nende pakskeste juurde grilliõhtule. Kutid aga lasid yle ja ei tulnud koju. Ehk siis me pidime seal peaaegu yksi olema. Võtsime ette Baila mängu, et vähemalt midagigi teha oleks. Aga lõppude lõpuks tuli ikka väga lahe see õhtu välja. Kõik parajalt kapsad ja koju ära. Hommikul sai magada nii palju, kui syda lustis. Sest tööpäeva polnud ja vaatasime telekat. Airwolf käib praegu kanal 7mate pealt. :D Siis mägiaivar ja magnum ja muud keskaja kuldsed klassikud. Raiki ja kati lykkasid keskpäevase une maha ja mina Tiina vaatsaime telekat. Jõime õlut ja rääksime mehe naise suhetest. Keeruline, aga naljakas:D
Siis kolm mogulit läksid poodi ja mina jäin koju syya tegema. Pontu oli ka veel väljas ja ootas syya. Hommikul tegime talle keedukartulit vorstiga. Poest tuldi tagai kasti siidriga ja Tintz tegi esimesed sõidud Jennaga.
Siis on kuulujutud, et hakkame Jennat myyma. Jah ! Sest rego, ehk ylevaatus hakkab läbi saama ja toome ta SA numbrimärgi alla, et saada veel 3 kuud või aasta ylevaatust autole. Yldjuhul on auto tipp topp korras pärast seda kui me nägime nädal vaeva seda parandada. Investeerisime ja poleerisime. Me ei vaja enam 4x4 autot, sest kogu west australia on läbi ka lõunas ka kõik läbi sõidetud. Myyks maha ja ostaks midagi väikest, millega lihtsam ida austraalias liigelda. Algul plaanisime osta raikiga Nissan Skyline või siis Nissan zx300 Targa, aga kuna nyyd reisime Tiina ja Katiga, siis peame ikka midagi sutsu suuremat vaatama. Aga parim lahendus on myya praegu Jenna ja midagi uuemat osta. Kalkuleerisime ja mõtlesime ja parim variant on hetkel myyk.
Siis ei saa keegi osanikest kahjumit.
Muidu on päev täna edasi kulgenud tasapisi ja köögis käib hull kokkamine, kuhu mind ei lasta :D
Kuulan praegu : angels and airwaves - everythings magic..... Tervitused Anti!

C'ya

Alari

2 comments:

  1. Altšik, su vanadus pole küll veel Eestisse jõudnud, aga Austraaliasse juba on, nii et
    PALJUUUU ÕNNNNNEEEE! <:-D
    Kata ja Triini

    ReplyDelete
  2. kuna meil on juba 13 minutit tiksunud 13-sse kuupäeva sisse, siis soovin sulle palju õnne sünnipäevaks!

    ReplyDelete