Tuesday, February 15, 2011

Graveyard shift

Mitte midagi ei saa enam aru. Kas on päev ja miks kõik ees ringi käib. Öötöö on ikka ebanormaalne, eriti kui seda 12 tundi jutti panna. Läksin eile juba kell 3 päeval vist magama, sest äratus oli kell 11 pm ja tunni pärast tööle. Eike helistas kell pool kymme õhtul ja kysis abi natke. Kuna ma natuke unesegane ja tydrukud natuke veel segasemad, siis mõistsime teineteist pisut halvasti. Nii armas kui nad vahepeal ikka abi vajavad ja siis meile helistavad.
Täna öösel ei olnud väga kylm töötada, Raiki tuli ka eriti kiirelt. Tähendab kell sai juba 2 ja öö möödus kiirelt. Aga siis hakkas pihta. Kuskil kell 5, kui ma olin oma puhkuse ära teinud hakkas töö farmis pihta nagu yks anekdoot. Räägin selle siis kiirelt ära. : Kaks meest peavad põrgusse minema ja saavad nad õnnelikud siis valida, et kas tahavad USA või Nõukogude liidu põrgusse. Yks meestest kohe pärima, et mis seal siis vahet on? Kurat siis seletas, et USA põrgus pead päevas ära sööma pangetäie sitta, aga NL põrgus kolm pange sitta. Nii lihtne ongi. Natukene endast lugupidavam mees siis kiirelt vastama, et mina võtan USA põrgu. Teine selline natuke rumalam võttis NL põrgu. Saavad siis mehed aasta pärast põrgute suvepäevadel kokku ja pärivad elu kohta. USA põrgus olev mees räägib, et no on kah. Muidu on elu nagu ta on, aga pangetäis sitta tuleb ikka ära syya. Meeldiv ei ole, aga peab tegema. NL mees räägib siis oma elust. Tead väga hull ei olegi. Nagu NL ikka. Kord on sitt otsas ja kord panged kadnud. :)

Meil oli NL täna öösel. Kord oli yks masin katki, kord teine ja siis kolmas. Lihtsalt ei edenenud see asi seal yldse.Vahpeal passisime terve tunni jutti. Ja siis on need hetked kui kylm võib hakata. Aga tänase päeva lõunaks oli ikkagi valmis. Käisime kontoris ja tegime paberimajandust. 2 päeva töö eest oli vaja selline allkirjalasu panna, et jube kohe. Ja saime teada, et kolm kutti kolivad välja. Nad liigutatakse edasi teise majja ja asemele tuleb 2 hollandi tydo ja 1 asiaat. Mina ja Raiki nyyd 5 tydrukuga vannituba jagamas. Loodame, et saame yldse löögile. Öövahetuse tööandja käis ka veel paar korda läbi ja uuris, kas tydrukud on sisse seadnud. Ja siis tõi meie katikesele ka paar asja parandada. Ta oli oma pabereid öösel täitnud ja facebooki kõrvalt vist polnud eriti lugenud, mis lahtritesse mida läheb. Meil oli paras koom. :D Andekaid vastuseid tuli sealt. :D Homme kella 10ks tööle, sest täna sadas kiloga vihma ja maa peab kuivama. Kergelt hakkab koppa viskama siin juba. Homme saame oma vana töö peale tagasi, siis vast lihtsam kergelt. Sest päeva ja öö segiajamine ei ole yldse lihtne.
Okeih.

Ciao

Alari

No comments:

Post a Comment