Thursday, February 24, 2011

Moguli syntar!

Hommik algas sellega, et pidin Raiki ja Tiina tööle ära viima. Sest meil Katiga läks autot vaja päeval. Ainult 2 oli vaja tööle jälle ja nyyd oli Raiki ja Tiina kord. Kati ajasime ka igaks juhuks yles. Laulsime kooris ja mööda põdral maja. Kui enam vähem silma lahti sai, läksime Katiga poodi. Ostsime raiki synnipäevaks igasugu kraami kokku. Midagi oli vaja yllatuseks, midagi joogiks ja midagi veel. Pluss kast õlut. Koju tagasi sõites tuli mõte, et vaataks palju Jenna kiirendus on nullist sajani :D Mis te pakute. Raiki ja Tiina pakkusid mingi 14 algul. Siis ma ytlesin, et mõeldes, sellele, et audi on kodus 8 sekundit, siis palju Jenna on? Nu me katiga pigistasime sellest tublist autost tervelt 37,12 sekundit välja:D No ei ole asfaldi peal nii pro kui liiva sees!
Kodus hakkasime vaaritama. Kapsa hakkliha hautis oli niisama söögiks. Seljanka oli yllatuseks, mida sai alles täna hommikul pohmakga. Ja siis tegin viinatarretist ka. Väikestesse pitsidesse valasin välja ja neid sai kõva 60 tykki. Pluss veel suurem tykk, kuhu sai kyynlad sisse torgata. Peagi olidki töömehed kodus. Laura, see iiri pontšik, tõi nad koju. Tulid koju uuistega, mis pole veel ilmavalgust näinud. Tuleb välja, et need teise maja aeglased töötajad saadetakse minema. Ja meie jääme kauemaks. Mitte tunduvalt, aga natuke. Vähemalt saame kõik töötada, mitte paarikaupa. Ja tuleb välja, et me peame kolima ka. Kolime sinna majja, kus esimene öö olime. Seal on odavam tglikult. Niiet väga hullu pole. Saime ka teada, et see teise Farmi ylemus tegi avarii ja on haiglas praegu. :S
Me alustasime siis vaikselt õhtuga. Tegime paar mängu ja niisama chillisime. Muusika mängis ja päev veeres õhtusse. Öövahetus läks tööle ja me siis yllatasime raikit synnipäeva puhul viinatarretisega. Ma teglekult mõtlesin synnipäevaks ehtsal lamba põllult tuppa vinnata ja suure punase lehvi ymber kaela siduda. Vot see oleks yllatus olnud. Aga kus ma teda hoidnud oleks? See oli peaaegu sama hull mõte, kui Carmen tahtis kunagi aastaid tagasi raikile sininseks võõbatud kana kinkida:D Täna meil tööd ka ei olnud, sest saatsin töö juurde sõnumi pärimisega, kas ja mis. Et kui Ei olie midagi , siis hakkame raiki syntarit tähistama. Vastuseks tuli see ,et kellelgi pole tööd. Isegi mitte teise maja rahval.
Hommikul oli nii kreisi olla. Käisime raikiga ymber maja igasugu videoklippe tegemas. Et kunagi hea vaadata, et kui 23 saabus. Tordi peal oli raikil kyynaldel 18 aastat. Sest ta alati jahub siin., et tunneb ennast kui seitseteist. Nyyd on aeg edasi liikuda:D
Suht vegeteerimine on olnud pool päeva. Paari tunni pärast läheme teise majja pidu panema. Tähistame seal ka raiki syntarit. Ja homme tööle vast! Loodame.

Ilusat Eest Vabariigi aastapäeva.

Alari

1 comment:

  1. Kiired arvutused, et kui Raiki tunneb ennast kui 17 või nüüd siis ehk 18, ja sonks kuulub tal kuhugi 80ndatesse, siis ta sündis aastal circa... '65?? Krt, hästi oled säilinud - hunnikuga õnne Katalt ja paar kallit kah otsa! =)

    ReplyDelete