Saturday, December 18, 2010

Reede...austraalia reede!

Hi. F oli vara yleval, mina olin vara yleval, raiki oli vara yleval. Sest eile ei olnud suurt pidu. Frank kokkas meile hommikusöögi, ja asi oli ilus. Ilm oli tuuline ja kole ainult. Öösel oli paar moskiitot, kelle pidi maha lööma, aga see oli poogen. Tööpäev oli kiire. Aeg lendas nagu saksa hävitaja II maailmasõja ajal. Me tegime rekordkoguseid uksi ja Crossy oli rõõmus. Tegi isegi lõunaks pizzad välja. Kuus tykki. Me isegi ei jõudnud ära syya neid kõiki. Pärast seda saime aru. et reedeti on lõuna tund aega ja tööpäev lõppes juba kell kolm ja siis koristasime. Tegin paar kiiremat ringi tõstukiga ja viisin prahti välja. Pärast seda jõime õlut. Nagu tavaliselt ja rääkisme lugusid. PäSaime jutu käigius endale isegi tasuta autopoleerimise vahendi. Polegi vaja poodi minna. Pärast tööd koju. Tahtsime miaagyt kiirelt kätte saada, sest pidime talle tantsutaldade kirja yle andama. Et me seal ka esindatud oleks. Sest nad on ikka kallid meile!
nick ja Di saabusid F'i juurde. Läksid yles. mina ja raiki matsasime all veel ja siis kobisime ka yles. No oli ikka rahvast siin .Isegi Anthony, meie boss tuli siia. Ta kuulis, et me kogemata koos meie rahvatantsupiltidega saime ka paar pilti temast valgetes alukates poseerimas. :D:D Frank nägi neid ka ja tahaB neid kõigile tema firma klientidele saata jõuludeks. Palju õnne ! D:
Siin õhtus oli nii palju. Jõulud on ju ikkagi. Sveitši milonärid kes siin olid, teadsid euroopast palu. Nemad teadsidm, mida me rääkisime eesti jõuludest. Ilus oli. Aga see on siin nagu meil jaanipäev... pidu ja pillerkaar, mida ei tähistata religioonselt kirikus. Vaid rannas grillides.
Jah. ... .. . ..
Me raikiga käsime vahepeal poest rummi ja viina toomas ja nägime maailma ilusamat vikerkaart. Algas pilve pealt ja suuuuuure kaarega ylke F'i maja ja lõpetas vana soomlase majas. Nii ilus. Yleyldse päikseloojangud on nii ilusad. Ma ei oska seda kirjeldada. Seda peate ise tulema vaatama, sest jah. šveitsi rahvas oli nii sillas, et ikka austraalasi elavad. Siin on hea ja ilus. ta rääkis, et seal ei pea olema erilist põhjust, miks muuta elukohta. isegi 50 aastane mees ei ole liiga vana, et olla samasugune nagu nooruses, et teha pööraseid asju Lihtsalt ela ELU ja näe palju muud. Tavaliselt eestlane teeb tööd ja arvab, et kui pole korrektne, siis kaotab töö. aga see ei ol ju hull. Maailm on vaba. Mine ja rända...
Kuulsime ugasugu lugusid. Igasugu naljasid, mida hetke pärast enam ei mäletagi. Aga ma meenutan neid neid kunagi Raikiga, kui vanad olema. Ja siis me naerame, naerame nii, et keegi ei saa aru, mida me naerame. Aga me oleme elanud nii erakordset elu. Ja selleks ei olnud vaja mdagi erilist. Lihtsalt pealehakkamist. Jah. ma tahaks , et te ka siin oleksite.
Frank vanapoiss, vana naljanina, rääkis meile loo, kuidas ta austraalia tydrukud porcega sõitma viis ja siis niisama head aega veetis....seejärel läks kööginurka tagasi porgandeid lõikuma ja ytles yjeannetul moel endale vaikselt... : "naughty-naughty boy...:)"

Häid jõule kallid!
Me oleme siin aga see jõul ei yleta kunagi jõule, mis olid kodus... Lume ja perega!

Alari

No comments:

Post a Comment