Thursday, December 30, 2010

Anthony tagaaed

T magas veel poole silmaga, kui me tööle jõudsime. Jätkasime kiirelt sealt, kus pooleli jäime. Tony'l oli pisut kiire ka. Ta pidi minema ennelõunat golfi mängima. Siis rääkiski ta kiirelt ära mida ja kuidas ta tahab. Näitas ära mis ja kus. Andis kätte tööriistad ja tegi vehkat. Mingi loodimise aparaat kuskilt geodeesiast ja muu krempel. Mina lasin pmst terve päev veel kopaga ringi ja raiki hommikupoole tõstis tonyga mingeid 60 kiloseid liivakive. Anthony parandas ka veetoru veel paar korda, sest see ei tahtnud pysima jääda. Hull systeem on kyll ikka. Ma tahtsin poole päeva pealt minna ehituspoodi ja trass ymber ehitada natuke. Sest meil oli ka vett vaja, et pinnast tihendada, kui tasandama hakkame. 11 ajal oli kerge lõuna ja teine lõuna oli kell 2 :D Vahepeal käsime kiirelt linnas. Raiki käis postkontoris trahvi maksmas. :)
Täna siis panin seal kitsa raja peal ikka korraks aeda ka kopaga. Lõikas posti sisse nagu noaga. Aga no anke andeks. 100 st korrast yks läheb nihu, siis pole hullu ju:D. . Raiki lasi lõginal naerda jälle.
Tony tahtis yhte äärde jätta natuke pinnast, sest sinna ta tahab mingi vundamendi teha. Aga nende mõistes ei ole see betoon, vaid lihtsalt sama pinnast immutad veega ja ongi kuivades nagu savihyti sein kuskil araabiamaal. Kivikõva. Seda me tegema ei hakanud ja ei yritanud ka. Sest vett ei olnud kogu aeg ja mine tea... nende systeem .Ei tea seda kohalikku ehituskunsti. Pärast tööd hyppasime basseini ja ligunesime veits. Homse tööpäeva kohta ei tea veel. Kas on mõtet kaheks tunniks minna või sõidame otse Kalbarrisse. Plaan oli väikse F'i juures öömaja sebida, aga see oli juba 5 sõpra ette majandanud. Siis ilmselt kuskile backpackerisse või ma ei tea kuhu. Eks homme vaatab.
Tegime auto ka seest puhtamaks. Võtsime siis nyyd need kuivanud poritykid ära sealt, mis natuke aega juba meie vaatevälja on kaunistanud.
F tuli ka täna saksa tydrukuga vaatama, mis me teeme T juures. Lea töötab nyyd ka F'i juures natuke aega ja F on päris vaimustuses temast. Et kiirelt õpib ja on jutukas ka.
midagi erilist ei olegi... tavaline elu maakera teisel poolel. Tutvume uute inimestega, õpime uut moodi syya tegema, võtame päikest ja oleme vees.
:)

Alari

No comments:

Post a Comment