Friday, December 24, 2010

Jõuluaeg! :)

Ho ho ho. Tänane sissekanne algab sellega, et öö oli pikk. öösel oli kaardinad ette tõmmatud, niiet ei saanud aru ka , kunas see hommik võib tulla. Ärkasime raikiga korduvalt öösel yles ja vaatasime kella. Kunas me magame raiiga yhes voodis ka praegu, siis iga rahmeldamine on äratus. See ei ole see, mida te mõtlete :D:D Hommikul kell 7 0lime juba tööl ja mis te kallid lapsed arvate... Mida onu altsik ja raiki tegid? :) Loomulikult värvisime. Tänase päevaga saime siis nii kaugele, et oleme F'iga tasa. ööbimise ja muu eest. F tegi meile enne lõunapausi veel yhe pausi. Kutsus yles puhkama ja kylmale joogile. pärast seda jätkasime . Siis tuli lõuna .Lasime F'il tellida pizza. Isegi talle meeldis. Siis jälle kytsime päikse käes võõbata. Aga pärast tööd. Olime parajalt ära kypsenud. Eile juba kypsesin. Lasin lyhikese varukate särgiga terve päeva ymber maja. Jutt on järel käe peal. Aga me läksime ujuma. Võtsime snorkli varustuse ka kaasa ja läksime randa. Seal oli täna tuuline ja kõik kohad olid kitesurfareid täis. Me ei näinud ka midagi vee all. Lained keerutasid nii palju liiva yles. Seega tegime varakuse mineku. Sõitsime rannas, pehmes liivas. Väga väga palju on ikka neist uutest kummidest.
Pärast seda läksime poodi. Sest peame täna ise õhtu kokkama, sest F ja S lähevad perekonna jõuluõhtule. sugulased tuttavad ja muu mant. Me ostsime endale sealiha ja asju kokku. Kukkume sellise hooga kokkama, et lõhnasid on alla naabrite juurde tunda. Investeerisime jõulusöök 1500 kr. Ma ei viitsi eurodeks ymber veel arvutada...aega on. Läksime yles vaatama kuidas F köögis kalkunit kypsetab suguvõsale. Seal oli keegi Amway myygiesindaja , kes F'ile pesupulbrit tõi. Siis kui tädi läks, polnud kaugel hetk, kui tony sisse hyppas. Nojah. Siis tuli see kaardi asi täielikult välja. Sest ta teadsi juba, et ta naisele saatsime. Aga F saatis ju kõigile sõpradele ka :D. . Et seal sai kino. Tony oli kohe kindel., et meie käsi eoli mängus. Sest F ei oska midagi arvutitega teha. :d Aga järgmine nädal pidime minema Paul'i auto kividele panema, et ainult pool senti on maast lahti. Istub autosse ja käik sisse. Ei midagi :D:D
Nagu väiksed lapsed keeravad yksteisele käru.
Frank lokustas enda kinki meie poolt jälle ja näitas siis kus meie kingid on kuuse alla sattunud. Kaks 15x50x40 kasti.
Ei kujuta ette ka mis seal sees on????? Ilmslet midagi temalikku. Aga kui Sue ka on asjasse segatud, siis vb midaig asjalikku :D Ei tea. Peagi...nad läksid. Tony viis nad veel ära ja me tulime alla. Teeme syya. Teeme ise ja naudime seda. Tõime endale snäkivaagna ka. Siin jõulude puhul toidutegemise kõrvale oliive , hallitusjuustu, vorstikesi ja valget veini jääga. Ja vaarikaid!!!! :)

Edasi ei tea.... Edasi läheme linna.
Häid jõule teile! Häid jõule Eike ja Elis! :)

Alari

No comments:

Post a Comment