Thursday, April 9, 2015

Pingelangus

Hommikul ei olnud üldse tunnet tööle minna, aga kuna pidi lühike päev tulema, ei ole ju hullu. Teadsime ette, et meil on teha vaid 6 euroalust. Natuke matemaatikat teile. Tavaliselt, normaalse tempoga päevadel teeme 4 euroalust tunnis, mis tähenab, et meie oleksime pidanud töötama vaid 1,5 tundi. Aga.....ei, meil läks hoopis 6 tundi, mis tähendab, nagu juba arugi saate, et päev oli üliiiiiiiiiiiigav ja veniv. Miks nii kaua? Pool sellest ajast ootasime salatit või ülevaatajat. Ilmselgelt oleme ajudeta idioodid, kes ei tohi lillegi liigutada ilma, et ülevaataja annaks meile juhiseid, nii et me peame teda lihtsalt ootama. Igatahes on meil kõigil töö juures nii kopp ees, et ulme lihtsalt. Täna tulid inimesed meie juurde küsima, kuidas oleme siin 4,5 kuud suutnud vastu pidada. Neil läheb alles esimene/teine nädal ning kõigest sellest süsteemist ja kamandamisest on kõrini. Nojah...ise ka ei tea, mis siin teeme, aga palju pole enam jäänud.

Pärast tööpäeva tuli mingi kahtlane pingelangus ehk sain enda kurikuulsa pingepeavalu, mis ei allunud ühelegi ravimile ega lõunauinakule. Tibu oli nii väsinud, et viskus voodisse ja sinna ta umbes kaheks tunniks ka jäi. Mina murdusin ka ning pärast lõunauinakut käisime lemmikkohvikus kohvi ja muffineid ostmas.

Kuna homme on vaba päev, mängib Raiki majakaaslastega pinksi ning naudib õhtut. Mina kasutan meie kiiret netiavarust ja surfan osalt juba puhkusmeeleolus, mis paari nädala pärast võiks meieni jõuda. J


Olge tublid ning pidage kevadväsimusele vastu, pole enam kaua, kui ilmad lähevad ilusaks ning loodus tärkab taas õitsele. 

Helina

No comments:

Post a Comment