Saturday, April 11, 2015

Me oleme vabaaaad...(ja meie müstilised kirjad...)

Sellel korral on meil häid uudiseid. Loodetavasti läheb nüüd blogi huvitavamaks, sest otsustasime natuke plaane ümber korraldada. Pärast kolmapäeva oli tunne, et karikas, mis oli niigi täis, ajas lõpuks üle. Pärast 4,5 kuud ehk 18 nädalat sai Helinal ja Raikil kõrini ning nad otsustasid, et aitab... Ideaalis pidime lahkuma 25.aprillil, kui meie seinale ilmub number 20 ehk 5 kuud, aga ei. Nii me kirjutasime kaks kirja- ühe ülemusele ja teise ülevaatajale- kõigest, mis meie arvates valesti on. Enamasti siis ülevaatajast.

Kuna eile oli vaba päev ning laupäev teatavasti palganädala viimane päev, siis oli vaja enda käik täna ette võtta. Tänane päev oli normaalne, kuigi imelikul kombel kõik küsisid, mis kuupäeval me lahkume jne. Kuigi, see oli puhas kokkusattumus (pilk maha, ning suust kostis: „Kaks nädalat veel!“). Halb oli valetada, aga mitte keegi ei tohtinud hetkel teada saada.  Pärast tööpäeva, kui kõik olid lahkunud, jätsime ühe kirja ülevaataja ja teise ülemuse lauale. Jätsime parimate töökaaslastega hüvasti, öeldes, et täna oli meie viimane tööpäev. Kurb...Üks tüdruk nentis veel, et tema arvates ei oleks see pesuruum ilma meieta üldse töötanud. Ta on itaallane, kes elab suure ülemuse ehk firma omaniku suvemajakeses (ning lubas, et kui tema paari kuu pärast lahkub, räägib firma omanikul kõik ära, mis siin toimus, nagu meie enda kirjades). Endal kurb ei ole, pigem kergendus. Õhtul kell 6 saatsime ülemusele sõnumi, et meil on väga kahju, kuid me ei saa enam selles firmas edasi töötada. Põhjused/seletuse leiab tema laua peal olevast kirjast. Ta vastas šokeeritult vastu, et kas juhtus midagi. Me vastasime neutraalselt, et küll ta mõistab, kui loeb, ning tänasime selle kogemuse eest.

Homme kirjutame tänastest ülevaataja pangedest. Ma ei suutnud enda naeru tagasi hoida, kui loetakse ette umbes 10 punkti, mille pärast võib inimesi töölt lahti lasta. No, koomiline juba. Eilne reegel: kui keegi puhastab enda kummikuid ilma prille kandmata, laseme teid kohe lahti. Nagu mida???? Nalja teete.

No, selline nali meil käib ja õhtul valdas meeletu väsimus, mistõttu tahtsime juba kell 7 magama minna.

Nüüd saame esimese pühapäeva vabaks pärast 5 kuud Australian Fresh Salad firmas töötamist. Juheiii..


Töötu Helina

No comments:

Post a Comment