Thursday, February 19, 2015

Külmkapikoristuspäev.

Kui oled juba harjunud iga päev kell 5-6 ärkama, siis ega puhkepäevalgi rohkem und väga pole. Helinal oli juba varakult uni läinud ja mingi vaevaliselt kella 9ni suutsin voodis minagi olla. Püsti ja jõusaali :D. Pärast käisime poes, pesime pesu (meie pesusüsteem on järgmine – pesupesemiseks mõeldud kraanikauss ja pesumasin asuvad tüdrukute duššikabiiniga ühes ruumis ning mina pesen kõik asjad kraanikausis pesuvees ära ning pillun need ükshaaval tibule ülevalt duššikabiini, kus tema samal ajal ennast peseb. Tema loputab asjad ära, hõikab „tuleb“ ja viskab üle kabiini mulle tagasi, mina väänan välja ja panen kõrvele :D) Pesumaninat ei pese selle pärast, et see mõtetu karp peseb pesu külma veega... ja maksab 4 doltsi ka veel), koristasime, tegime süüa, käisime jälle jõusaalis, kuid kuna rahvast oli päris palju ning temperatuur oli jõusaali katuse all nii kõrge ja õhku vähe, siis lõpetasime jõusaali hoopis jooksuringiga ümber kvartali. Lõuna ajal aga tuli mul idee, et võiks külmkapi korda teha... Sellesmõttes, et siin on inimesed iga paari nädala tagant vahetunud ning raudselt on keegi midagi külmkappi unustanud ja nüüd keegi ei julge ära visata ja endale ka võtta. Nii siis kribasingi külmkapi peale sildi, et kell 19:30 suur külmkapi koristus, kõigil kohal olla. Ja nii läkski. Kakkusime kõik teadaolevad asjad välja ning siis hakkas tulema umbmäärast haisevat kraami. Alustades vanadest jogurtitest ja kastmetest, lõpetades mädanevate arbuuside ja viinamarjade ja salatitega. Jälgisime ka kõikide asjade „parim enne“ kuupäeva, kui ikka paar nädalat möödas, siis kohe prügikasti. Kõige antiiksem leid oli „parim enne“ kuupäevaga 15.07.2014... Mis tähendab, et taolist koristamist pole siin toimunud vähemalt 7 kuud... Panime ülejäänud kraami laua peale ritta ja kõik võtsid, mida tahtsid. Leidsin endale paprika-laimi dipikastme ja 5 õlut :D Pesime külmkapid ära ja kõik kiitsid takka ja isegi aplaus tuli ära J Nii hea tunne, et sai asi korda tehtud.


Külmkapikoristus Raiki.

No comments:

Post a Comment