Thursday, July 31, 2014

Meie uus pere.

Hommik algas mõnusalt. Smuuti, väike dušš ja siis 9.30-ks ajasime ennast töövormi. Tegelikult see töö ei tundugi üldse töö, pigem nagu küsiks enda perelt, kas sul abi on vaja?????.....Steve andis tööd Raikile ja Lynne minule. Mina koristasin, puhastasin, hakkisin küpsiseid jms. Raiki kandis külmikust asju, kõike, mida oli vaja teha. Igatahes läks 2 h mööda, kui nad naljatasid, et noh, nüüd on keskpäev ja siesta aeg. Läks umbes 1,5 h aega, kui hakkasime uuesti asjatoimetusi tegema. Läks umbes tund ja sellega meie tööpäev piirdus. Tegime enda Scooby Doole suurpuhastuse- pesime kardinad, voodipesud jms. Raiki kontrollis mootoriõli ja puhastas autot seestpoolt. Igatahes tekkis esimest korda tunne, et midagi ei ole teha, meil on vaba aega. Läksime jalutama, käisime hobuste juures, vaatasime härgasid ja väikseid vasikaid. Kõndisime rodeopargist välja, vasakul pool teed tõusis suur parv papagoisid õhku- umbes sadakond. Oleks mõne kinni püüdnud ja Eestisse toonus, saaks paraja rahasumma :D Pärast seda tegime kerge jooksu. Steve, Lynne ja briti tüdruk Elouise ootasid meid juba lõkke ümber. Kõigil joogid näpus ja lasanje juba ahjus. Hästi mõnus tunne oli. Nagu enda pere. Istusime umbes 3 h ümber lõkke, sõime lasanjet ja Steve pakkus Raikile ka õlut. Mulle pakuti kõike: viskit, viina, valget ja punast veini. Alguses küll keeldusin, et kõik on korras, siis toodi veepudel, aga hiljem andsin alla ja võtsin pokaali valget veini. Mainisime ka, et kirjutame blogi, siis ülemused naersid, et joodavad mu täis, siis läheb jutt aina paremaks (ehk siis kiidan neid):D. Raiki ütles, et tal on juba kahju mõelda, et septembri keskpaigas peame ära minema. Igatahes on nad ülinunnud. Pakkusid eile kohe enda lampi, elektrit, piima, kõike, mida meil vaja. Nad ütlesid, et on siin, et meid aidata, kui vaja rääkida või muud. Terve õhtu rääkisime ja rääkisime, mingil hetkel teeme ka neile ühe Eesti õhtusöögi. Ahjaa, meil-neil on ka 2 koera- Jimmy ja Coco, homme lähme nendega homme ka jooksma.

Mõned faktid nende elamise kohta: nad on 3 aastat ringi sõitnud, ei ühtegi puhkust. Maja aka karavan on seest üliuhke- diivanid, köök, elutuba, magamistuba, WC, vannituba jne. No ikka üle mõistuse. Nende reka võtab........ausalt ka..... 50  l/ 100 km-le. Päris hull ja meie põdesime oa 15 l pärast :D. Paak on neil 700 l.

Töö on muidu meil rodeopargis. Nägime inimesi harjutamas plastikust härjaga- viskasid lassoga täpsust. Minu jaoks ei ole see midagi uut, sest käisin Colorados rodeot vaatamas, aga Raiki oli küll hämmingus :D

Homme 10-ks valmis ja siis peaks hakkama tõsine töö pihta.


Kallistan teid!

Helina

1. Meie uue pere karavan. 2. Meie Scooby-Doo. 3. Lõkke selfi. 4. Uus ajutine pere.

1 comment: