Sunday, July 27, 2014

3 päeva jalul.

Õnneks saime eile õhtul ilusti magama:) Hommikul tegime lõunaks jälle wrapid valmis ja sõime hommikuks joksi ja banaani. 10:00ks jälle lõbustusparki enda tööpostidele ja nii algas viimane tööpäev selle koha peal. Kui algul oli tunne, et oi kui armsad lapsed ja aitasin neil paate tüürida, siis kolmanda päeva lõpuks oli küll et, no kuidasmoodi sa siis sellele tüürimisele pihta ei saa :D Ikka naeratus näol, kuigi lõualuu kiskus juba valusaks. Päeva jooksul tegime ka enda kohustuslikud puhkepausid ära, mis oli 30 min korda 3. Pärast selgus, et need arvestati ikka tööajast maha. Aga töötunde kokku tuli korralikult ja seega ka tasu korralik. Ning mind ja Helinat jäeti igal päeval ületunde tegema ning kutsuti hommikul varem kohale... Ju siis torkasime millegagi silma ;) Ning Helina arvutas ka teiste töötajate eest, et kui palju nad peavad klientidele raha tagasi andma :D Pidasime täna läbirääkimisi ka järgmise töö asjus, kuid sellest ei räägi enne kui asi täitsa kindel. Sealt kuulsime ka, et siin kõrval on üks parkla, mis asub otse karavanpargi kõrval ning seljakotirändurid kasutavad võimalust seal ööbida ning ka pesus käia karavanpargi dušši all, seega mis te arvate, et ma ei käinud just tulise dušši all ligunemas :D? Viimane oli eelmisel pühapäeval ehk pea nädal aega tagasi. Vahepeal küll loputada sai, aga see pole ikka see. Karavanpark ise on fully booked ja muidu maksaks isegi telgikoht 45 dollarit... ehk siis siin Darwinis on kõik hinnad nii lakke löödud, kuna üle Austraalia jooksevad siia kõik rändurid sooja ilma pärast kokku. Juba selle lühikese ajaga, mis siin oleme olnud, mõistame, et kui iseenesest me võtame Eestis elementaarseid asju, mis siin backerina on esialgu limiteeritud. Näiteks nagu elekter (hetkel kasutame ainult auto aku pealt inverterit), internet (hetkel on meil telefoni internet, mida on 400Mb kuus, ehk siis sellest teeme blogi üles panekuks hotspoti ning päeva jooksul kontrollin ka meili ja nii käibki), wc-sid peab ka tikutulega taga otsima :D, dušš – kuna sooja dušši saab ainult kas backeris või karavanpargis, kus küsitakse ulme hindasid ööbimise eest. Tyrone (praegune tööandja) ütles, et nad hakkavad enda parki kokku pakkima, aga kui hommikul abi vaja on, siis saadab smsi. Aga homme tahame kauem magada, nii et äratust ei pane.

Olge chillid.
R.
 1. Tööd tegemas. 2. Ühise pausi ajal nautisime ka ise pargi võlusid. 3. Helina ja mannekeen. 3. Helina sõjaväeks harjutamas.
1. Raiki teeb ikka tööd. 2. Helina sihib parti. 3. Helina ja püssikuul. 4. Helina võeti vastu.

Jagati ka tasuta manti, kuid pidime tegema mõlemad vanuse jagu kätekõverdusi ja meie tulemusega oleks me juba ammu sõjaväes olnud :D

No comments:

Post a Comment