Tuesday, March 15, 2011

MiCu

Oljonks. Tunda oli, et eile sai liikkusid tehtud. Ärkasime Shakespeare bäkkeris ja check-out oli pool kymme. Paras mässamine käis seal kogu selle pakkimisega ja söömisega. Auto oli vaja esimest korsa pakkida. Ja sai näha, kuidas meie mant kõik sisse mahub. Eks ma siis pressisin seda kõike sinna pagasnikusse. Ja ära mahtus. Ja ega eriti muud enam ei mahu. Silmini täis ja natuke jääks nagu ruumi puudugi. Nägin hommiku telekast Sierra Leoni kohta yhte dok filmi. Pani mõtlema.
Päevaplaan oli minna autot vormistama ja siis juuksurisse ja veel sada asja. Mina ja raiki läksime viisime auto kesklinna äärde tasuta parklasse. Sealt tasuta trammiga tagasi linna ja SA Customer Service. Esimese asjana saime teada, et see raiki elukoha kinnitus, mis pank väljastas, on vana seaduse järgi ja see ei kõlba. Seadus muutus kaks nädalat tagasi ja hakkas k*pp pihta. Saime mingi uue paberi, siis panka jne. Aga lõpuks saime valmis. Auto on meie nime peal. Rego pikendasime ka 3 kuud, niiet nyyd on vabalt poole suveni. Kõik see läks muidugi kupatuse maksma aga olime selleks valmistunud. Pärast seda läksime oma dokumentide ja laia näeratusega mööda tänavat hiinalinna poole, kui nägime midagi , mis tuleks lihtslt ära keelata. Saaaaaate aru. Kena, megalyhikeste teksapykstega, mis olid peaaegu vöö eest, napi topiga ja päikseprillidega ylikena neiu tuli meie juurde ja kysis meelalt, kas me energiajooki tahame? Sisi võttis oma ylituusa sportkastika kastist jää seest kaks jooki ja andis need meile. Vot see on reklaam noored ja vanad. Meile mõjus. :D
Uurisin yhest poest, et kui palju maksab uue auto võtme treimine ja muu mant, sest meil ainult yks. Aga tuleb välja, et eelmine onu on sinna augu puurinud ja tahtnud rõngast läbi panna ja siis vb vigastanud natuke võtme sees olevat kiipi. Uue võtme tegemine maksab 170 taala. Kujutage ette. Seda me kyll ei tee. Senikaua saame selle yhega hakkama. Saime uuesti tydodega kokku, kes magamiskoti jahil käisid, kuid ainult muu nänniga tagasi tulid. Koos edasi raikile juuksurit otsima ja kujutage pilti.... Ei olnud sobivat! :D Niiet suure tõenäosusega tantsib karlsson tantsupeol lehviva lokiga! :D
Tegime hiinakas kiire söögi ja edasi suurde poodi , kus ostsime autosse voolukonventeri ja natuke teemoona. Käigukasti kangile ostisme ka 10 taala eest romulast uue nupu. Seal oli mingi väike nupp katki ja voilaa , nyyd on ok. Nyyd lähevad P ja L käik ka sisse. :D Ja asusime tripile. Täna sõidame Victoriasse ära ja kämpame kuskil. Täpselt veel ei tea kus.
Oi ja auto... mmmm ... MiCu (häälda ikka miku, mitte mitsu, nagu mitsu! :D)
Me oleme kyll nii rahul praegu. Linnas on nii hea liikuda. Korraks vajutad, siis on minek ka. Ikka on see V6 bensuka kiirus. Seest on väga korralik ja sound system on ka 5+. Hea ost sai.
Nullist sajani veel ei tea. Jenna 37,12 teeb vast yle. :D
Ennist kysisin onu käest, et kui suur mootori maht on, sest siin ei ole kuskil kirjas seda paberites ja siis onu pani 2,6, aga oh yllatust. Meil on 3,0 liitrine V6 144 kw ja 180 hp.

Aga nautige kevadet ja minge emajõe äärde päikest võtma! :D

Alari

No comments:

Post a Comment