Monday, March 7, 2011

Back to Adelaide vol. 4

Jälle kord on yks töö läbi. Eriti palju täna ei viitsinud teha. Kumbki tiim 3 kasti ja minekut. Tagasi oma kämpasse .Enne veel käisime Geisha juurest läbi. Andsime töölehed ära ja saime oma korjekottide eest ikka 100 taala tagasi, mitte 90, nagu lepingus lubatud. :) >Tädi ikka naeratas ja meie liikusime syya tegema. Lauale lõime kontori lahti jälle ja hakkasime tööd otsima. Praeguse seisuga veel tulkutult, aga aega on . Viisime suure posu pesu ka pesumajja ja pakkisime asju. Sest homme hommikul kell 10 peaks välja kolima. Sõidame tagasi adelaide. Raiki läheb juuksurisse ! :D
Tegime raikiga täna jälle tunnikese tennist ka. Päike võttis eriti hästi täna. Õhk hakkab soojaks ära minema jälle. Isegi öösel on yle 20 kraadi ja päeval ei saa kiiremini liigutada, sest muidu on higi väljas.
Käisime katiga poes ka korra. Seal tuli mingi põkk juttu tegema, et kas te olete eestlased? Ma vastasn jaatavalt ja siis tuli mingi keegi eesti naine ka sinna. On juba teist aastat siin ja praegu on lapsepuhkusel :) Olime teised eestlased, keda ta siin 2 aasta jooksul näinud olime.
Vara magama ja vara yles. Niiet bye!

Alari

No comments:

Post a Comment