Saturday, May 23, 2015

Linnajutte ja massaaži

Ongi kaks imelist päeva siin Taimaal veedetud. Minu esmamulje on pigem juttudel ja filmidel põhinev. Eks ma teadsin, mis mind ootab, aga et tõeliselt aru saada, millega tegu, peab ikka ise kohale ronima. Kui sibilõhn keset kõnniteed näkku lööb ning proovid elu eest autode vahel ellu jääda, siis tead, et oled kohale jõudnud...ja muidugi iga nurga peal kuuldavaid lööklauseid ei saa mainimata jätta:„ Shopping? Good price, my friend...only for you...come...look...“

Täna oli hommikul kell 6 uni läinud, nagu ikka :D Meil on pigem Austraalia aeg kehas sees, mistõttu kolmetunnine vahe annab ikka tunda. Käisime hommikusöögil ning jalutuskäigul. Viitsime paar tunnikest basseinis ja siis läksime kalamassaaži. No niii naljakas tunne, kui kalad sõna otseses mõttes tormavad jalgade kallale. Kes ei tea, siis tegu on n-ö jalavanniga, mis on põhimõtteliselt akvaarium, milles on palju väikseid kalu sees. Need kalad toituvad surnud keharakkudest vms nt üksteisest :D Hiljem käisime veel basseinis ning ostsime turu pealt mmm....maitsvaid puuvilju (rambutane, mangosteene, dragonfruite ja muud). Suutsime enda kauplemisoskustega mõned poemüüjad ikka välja ka vihastada, mis tähendab, et meil läks hästi :D Kes pole Tais käinud, ei pruugi teada, et siin maal tuleb KAUBELDA. Ojaa..palju, palju. Kui müüja ütleb enda hinna, mille ta kirjutab sulle kalkulaatorile, sest ühtegi hinda ei ole poes väljas, siis võid julgelt 50 % maha võtta ja talle enda hinna pakkuda. Nii see kauplemine käib. Naljakas on see, kui me isegi ei ole asjast huvitatud, vaid soovime lihtsalt kauba hinda teada, haarab müüja meist nii kinni. Hmmm.siin tuleb huvitav koht, kui müüja on nt hinnaks lausunud 350 THB, kui hakkad ära kõndima, kuuled, kuidas ta karjub: „ Tell your price....200...my friend, good price...No? 100?“ Siis tekib küll küsimus, et oot, kas on tõesti ligi 2/3 niisama minema kõndides alla saada. Jah, täpselt nii. Näiteks reisipakketidega käisime ühe agendi juurest teise juurde ning 3200 sai järsku 1200.

Pärast lõunasööki otsustasime massaažikoha otsida. See on ka omaette kogemus, kui naismehed või paremal juhul väga mitmekihilise meigi all olevad naised ennast lihaletil kõigile kaela proovivad raputada. Suhteliselt kindel, et nad oleks kõigega nõus. Lõpuks saime koha, kus tundus vähegi normaalne teenindus ning kahesoolisi seal ka ei näinud. Saime 7 euroga massaaži, mis on siin normaalne hind, kuid Eesti või Austraaliaga võrreldes ikka väga odav. Jäime rahule.

Õhtul käisime šoppamistiirul, kus saime tibule paar särki, püksid ja mulle rannariideid.

Homme tuleb meil ATV, elevandimatka ja raftingu päev- tõotab tulla aktiivne puhkusJ


Helina

No comments:

Post a Comment