Friday, January 16, 2015

Vaba päev

Kuigi võiks ju magada, läheb uni ikka 5.30 ära. Harjumus on sees ja midagi ei saa teha. Käisime kohe jõusaalis, tegime hommikusöögi (viimane musta leiva viil läks kõhtu L). Sõime mõnusat Kalevi šokolaadi ja hakkasime askeldama. Pesime pesu, käisime poes ja poole päeva peal ütles Raiki, et peame ilusat ilma ära kasutama ja ujuma minema. Olen pikemat aega rääkinud, kuidas tahaksin Maffra välibasseini ujuma-päevitama minna ja nüüd lõpuks oligi üks kena 29-kraadine pilvitu ilm. Hiljem saime teada, kui tugev see päike tegelikult on. Nüüd on näod punased ja nahk kipitab, kuigi peesitasime ainult kaks tundi basseini ääres. Täna teist korda jõusaali ei jõudnud, tegime ujumistrenni selle asemel. Reede on teadagi meie kokkamispäev, kuigi sel korral piirdusime väiksema portsjoniga, sest eelmisest nädalast on mõlemal veel seitse karbitäit sööki alles. Tänasteks roogadeks olid kartulipuder hakklihakastmega, Raiki tegi endale nuudliroa köögiviljade ja peekoniga ja mina traditsioonilised hautatud köögiviljad, mis unustasime kaheks tunniks ahju (pidi olema vaid poolteist). Õnneks midagi ei juhtunud ja lõpptulemuseks oli pigem grillitud köögiviljad.

Täna jällegi 8 ajal magama, et homme 2.15 ärgata ja 3.45ks tööle jõuda.

Olge mõnusad ja nautige nädalavahetust!

Helina
 Eilne hõõgveinijooming. Pildil: eestimaine Helina, austraaliamaine Ted Jr., eestimaine hõõgvein, austraaliamaine apelsin ja eestimaised piparkoogid. 
Pilt minu väiksele vennale: Helina hakkas ninjaks. (PS! Proovisin Raiki "lokipüüdja" peapaela. Supervõimed ilmnesid koheselt. 

No comments:

Post a Comment