Saturday, June 4, 2011

Cairns





Tere ja ma vabandan v2ga et te pole meist enam ammu kuulnud, aga see Cairnsi aeg on olnud ysna meil ysna kreisi! Pole olnud aega, tahtmist ega lihtsalt viitsimist seda blogikest kirjutada. Aga nyyd ma v6tsin selle siiski ette.

K6ik algas sellest kui me teisel mail siia troopilisse paradiisi maandusime, m6lemad lootusrikkad ja puhanud ning pea t2is ilusaid m6tteid sellest, kuidas me endale kohe kenasti t66 leiame, umbes 3 n2dalat t66tame ja siis saame hakata teenitud raha kulutama.
Snorgeldamised, sukeldumine, vihmametsad, Darwin..nojah. P2ris nii see ikkagi ei l2inud. T66d sai ikka otsitud ja otsitud, igale poole helistatud, proovisime isegi l2bi t66agentuuri ja s6itsime farmidesse kohalegi, aga ei midagi. Farmerid r22kisid ikka, et praegu on nata halb aeg ja ykski vili pole hooajas. Tekkis v2ike lootusestuse tunne kyll. Kuradi halb aeg selle k6ige juhtumiseks. Sest see oli meie viimane kuu Austraalias ning t6esti meil oli vaja raha, et osta lennupiletid ning saada oma viimased 16 p2eva teise aasta viisa jaoks. Ja l6puks kui meile lubati yhte cattle stationi(veisefarm) t66d, mis tundus t2iesti ideaalne, siis tegelt seda t66d ei tulnudki..saime veel v2he tyssata ka.

Aga...k6ige selle jama juures on Cairnsi aeg kuidagi huvitav ja eriline olnud. Me oleme kohanud v2ga palju toredaid inimesi ja ka natuke imelikke inimesi, keda me kohe kindlasti kunagi ei unusta. Sest inimesed, keda sa kohtad on ka omamoodi kogemus, sest selliseid selle, kellega meie siin Cairnsis tutvunud oleme, ikka iga p2ev ei n2e. Aga 2rge nyyd midagi halba arvake, k6ik on h2sti ja nad on k6ik v2ga head inimesed. Sest just nende neile inimestele oleme siin Cairnsis palju n2inud ja kogenud.

Yhel n2dalavahetusel viidi meid kiire mootorpaadiga yhele kaunile saarele. Kus me saime snorgeldamas k2ia ja nautida t6elist paradiisi randa. No t2iesti nagu filmis. Samuti viidi meid suurte nelivedudega kohalikesse vihmametsadesse. Teed, mida m66da s6itsime olid v2gagi kynklikud ja s6it oli ysnagi adrenaliinikyllane. Samuti n2gime kauneid koski ja kroditillipoisse, 6nneks kyll kaugelt :) Oleme teinud oma esimese blackjacki m2ngu kasiinos, maitsnud parimaid mereande ning nautinud Cairni rikkamate inimeste seltskonda. Aga nii see siin Austraalias k2ib..inimesed lihtsalt on s6balikud ning tahavad aidata.

Praeguseks oleme endale t66 ka leidnud. Tegelikult tervelt kaks. 66siti t66tame Cairnsi suurimas ja populaarseimas 66klubis. Me t66tame siis baari taga ja valame kallitele klientidele
erinevat kesvam2rjukest. Enamik kliente on backpackerid nagu meie ning, et vanemaid rahustada siis tegemist pole mitte striptiisiklubi v6i millegi muu sellisega :D Aga t66 on iseenesest tore, midgai v2ga rasket pole, aga yldiselt ega aega v2ga hinget6mmata pole..p2ris busy v2rk. L6petame siis tavaliselt umbes kella 4 ajal 666sel. Nii et te v6ite ettekujutada, et hommik p2rast t6ist 66d just k6ige v2rskem pole. Ja siis lippame kohe j2rgmise t66koha poole, millesks on Apollo rendiautofirma. Seal on meie t66ks rendiautode ja karavanautode koristamine, mis on iseesnest v2ga kerge ja m6nus. vaikselt liigutame seal ennast ja kui yhtegi autod pole, siis istutakse k6ik koos maha ja r22gitakse lobajuttu ning oodatakse j2rgmist. Aga palk siiski tiksub:) Selle t66 me saime tegelt yhtedelt eestlastelt, keda basseini 22res kohtasmine. Nad olid ise just Austraaliast lahkumas ning pakkusid meile oma t66d ylev6tta. Nii, et t6si see on, kui sul t66d pole ja v2ga tahad siis ta ei tule kuskilt, aga kui sul yks t66 juba olemas, siis tuleb kuskilt veel teine ka :D Nii, et igati h2sti.

Aga praegu oleme me t2iskohaga t66inimesed ning teenime raha, et tagasi koju r2nnata. Korraks k2ime l2bi ka Austraalias p6hjapoolseimast suurlinnast Darwinist nign sealt p6rutame Balile, kus meil on lootust kohata isegi yhte Uus-Meremaalt tuttavat Mehiko poissi. Balilt lendame Taisse, kus plaanime umbes n2dalakese veeta. Ausalt ma ei j6ua juba Taid 2ra oodata:) Me oleme sellest nii palju head kuulnud!! Ja seal on odav ka, eriti v6rreldes Austraaliaga. Ning sealt edasi lendame l2bi Ukraina Riiga. Ja siis pole enam palju j22nud.

Aga jah nii ta meil siin l2heb, naudime oma viimat 13 p2eva Astraalias. Pyhap valetame midagi oma bossidele kokku, miks me lahkuma peame. Sest ega keegi ei taha eriti, et t66tajad
peale kahte n2dalat lahkuks. Aga mis seal ikka. Ei l2inud see Cairnsi aeg nii nagu me oleks tahtnud, aga ega ma sellele ajale halvasti kyll tagasi ei vaataks, sest ehk me olimgi liiga 6nnnejunnid siin Austraalias ja vanajumal tahtis meid v2he maa peale tagasi tuua. Aga samas tal hakkas meist siiki nata kahju ja kogu selle jama peale saatis ta meie teele yhed kuradi 2gedad inimesed ja kogemusused, m6ned neist panemad kyll natukene pead raputama ja muigama..aga seda k6ike ikka ainult head m6ttes :))

Olge Tubliiiiiid ja n2eme v2hem kui kuu aja p2rast!!
Tsaupakaa,

Elis

No comments:

Post a Comment