Sunday, June 19, 2011

BACK IN ESTONIA!!!

Tere kallid kaasmaalased. Asjalood on nüüd siis sedapsi, et selle blogi kirjutamise hetkel istume easyjeti lennul EZY3445, mis jõuab Eesti 11:40. Me ei soovinud enda saabumisaega teile mainida, kuna teame, et nii mõnedki oleks tahtnud lennujaama tulla, kuid kahjuks liigume sealt kohe peredega koju edasi. Tulge aga kõik 19dal ehk pühapäeval HTG-sse saalihokiturniirile, sest sinna me ka tõenäoliselt jõuame.

Meie reis algas täpselt 9,5 kuud tagasi, ehk 3ndal sept lahkusime kalli kodumaa pinnalt, minnes otsima seiklusi, elutarkusi ning pikendamaks oma suve 15 kuu peale :D Malaisias olime kõigest nädala ning sealt edasi austraaliasse. Seiklused, mis seal toimusid, jäävad meie mällu eluks ajaks. Õppisime kuidas ise oma elu täielikult majandada, rahaasjad, töötamine jne. Kõik oli meil lahtine, kuhu minna, kui kauaks jääda, kus tööd teha, kui palju siin kulutada, milline auto osta. Palju meie seiklustest oleme ka siia blogisse kirja pannud, nagu te enamuses teate. Kuid siiski jätsime mõned seigad ka enda teada J

Kui tänapäeval arutletakse, kas sõjavägi teeb mehest mehe? Aga mina julgen väita, et Austraalia teeb noorest inimesest täiskasvanuma. Õppisime väärtustama kodumaad, toitusid, kliimat. Kui sul on külm, saad riided selga panna, kui aga sul on tapvalt kuum, siis ple midagi teha. Tuletades meelde pikki öid telgis, kus kuumus oli öösel ka üle 30 kraadi ja öö otsa higistad ja ajad sääski minema ning olles ise pmst teadmata kohas keset pärapõrgut.

Kui vahepeal tundus, et kõik võib ikka sõna otses mõttes per**e minna, siis leidus alati kuskil pisike päikesekiir, mis meid edukalt probleemidest välja tõi. Tagant järele vaadates ja pilte ning videosid üle vaadates võime mõlemad käed südamel väita, et oleme oma reisiga väga rahul. Kõik, mis tollel hetkel tundus raske ja keeruline, oli tegelikult elukooli testiks meile ette heidetud. Oma seikluste radadel kohtasime palju huvitavaid inimesi, kellele soovin ka edastada tänusõnad:

We would like to thank you all from the bottom of our heart:

Ray Bacon

Eike Vatsar

Elis Nikolai

Sue Hancock

Frank Kruta

Anthony Cross

Tanya Cross

Paul Stoner

James

Kathrin We

Nick

Diana

Tiina Tänav

Kati Kadakas

Tanyia Walker

Nippise mutt

James Tydd

Natalie Tydd

Rhonda

Maria

Sakorn

Bevon

Marty

I hope i didn’t forget someone. Thank you all who have maid our Australia trip so wonderfully exciting and pleasurable. Hope to meet you all again …. in some day…. ;)

Ja kõik eesti sõbrad!!!! Oleme tagasi kodumaal ja loodame jätkata elu samal rajal, loodame, et olete endiselt meie jaoks olemas, kui teid vajame!!!

Raiki ja Alari

No comments:

Post a Comment