Thursday, August 7, 2014

Nagu loomad puuris.

Hommik algas valutava ja paistes näpuga, mille olin eile õhtul suutnud aia otsas lõhki tõmmata. Eile sai auto ilusti pestud ja hakkasin ühendama voolikut kohviku külge, aga see ei ulatunud ja sikutasin ning voolik tuli kraani küljest lahti. Aga see kraan oli 2,5 meetrise traataia taga. Ronisin üle, toppisin pritsivale kraanile voolikut otsa, ise sain läbimärjaks, aga otsa ei lähe. Samas tundsin, kuidas traat oli läbistanud cm sügavuselt sõrme, imesin aegajalt sõrme verest puhtaks ja sülitasin veeloiku. Veeloik tõmbus punaseks. Voolik otsa ei läinud, kraani kinni panna ei saanud, ise läbimärg. Ronisin uuesti üle aia, lippasin Steve juurde ja küsisin kraani otsikut, millega kraan kinni keerata. Hüppasin uuesti üle aia. Sain kraani kinni. Sülitasin verd jälle. Selgus, et vooliku otsast plastik kinnitus oli ära murdunud. Ronisin uuesti üle aia Steve juurde ja küsisin uue vooliku otsa ja ronisin tagasi üle aia ning parandasin olukorra ja ronisin viimast korda üle aia. Näpp tegi selleks ajaks juba põrguvalu. Valuvaigisti päästis olukorra. Hommikul tegime pannkooke. Väljas oli täielik vaikus, tundus nagu terve areeni peal olime ainult meie kahekesi. Vaatasime ühe filmi lõpuni – Short Term 12. Käisime korra platsi peal jalutamas. Kella 09st ei lastud enam inimesi areeni keskele ega siit välja. Esimesed hobused jooksid rajal alles kella 13 ajal... idiootsus hoida inimesi kinni selle pärast. Kuulsime kabjaplaginat, hobused tulid ja läksid. Kõik, üks sõit tehtud ja järgmine poole tunni pärast. Pealtvaatajaid polnud, ainult sõitjad ise... ja kõik see pidi nii tähtis olema.. pidi vaikus olema, et jummala eest hobuseid ei häiriks. Ühe sõidu ajaks läksime raja äärde ning kuulsime kuidas ratsanikud ise röökisid, mis hirmus, enda hobuste peale, et need kiiremini sõidaks. Igav hakkas. Vaatasime paar osa Arrow ka järele. Helina luges raamatut ja võttis päikest vahepeal. Selgus, et kella 18st lastakse pooleks tunniks värav lahti ja siis jälle kinni kuni 22ni. Võtsime plaaniks välja minna ja poest värsket toidukraami juurde osta. Kell 18 aga väravat ei avatud, ronisime üle. Helina sai veel spordilühikesed püksid, maika ja patsikummid J Hetkel istume McDonaldsis, kus on tasuta nett aga tigukiirus sellel. Kõrval röögivad aborigeenide lapsed nagu metsalised :D Hullemad kui meie linnachillerid. Täna oli puhkepäev, aga nüüd 3 järgnevat päeva peaks tulema pikad pikad tööpäevad... hommikul 9st õhtul ei tea mis kellani. Ostsin mannat ka, et endale hommikuks mannaputru teha. Tükk aega otsisin, enne kui leidsin ja neil oli ainult ühte marki ja maksis teine 3,45 dollarit. Suht delikatess siin, mida keegi ei söö. Nämm.

Kuna McDonaldsi nett oli nii aeglane, siis lõpetan blogi kirjutamise Scooby-Doos. Loomulikult ei lastud meid ka kell 22.00 sisse, vaid mingi onu teadis öelda, et läheb 22.30ni... natuke ootasime ja vaatasime kuidas ühekaupa suksud mööda vuhisesid, siis sai kopp ette ja ronisime üle aia ja lippasime üle. Tegime õhtused toimetused ära ja olen juba voodis, kui Helina veel tualetti läks ja järsku väljast mind hõikama kukkus. Ma mugavalt juba teki all ja ei hakanud välja tormama. Helina tuli hetke pärast tagasi ilma plätudeta... nimelt enamus karavane kasutavad siin voolikuga vett ning kui kusagilt vett lekib, siis tekib sinna kohta porimülgas ning pimedas Helina ei näinud seda ja jättis plätad 10cm sügavusse porimülkasse :D Nüüd kookis need välja ja läks dušširuumi pesema.

Olge tulbid.

R.
 1. Väiksed varvad vs suured varvad. 2. Leegi kaitsemine tuule eest. 3. Esimene rida horse race'il. 4. Helina vs härjad
1. Helina leidis uued sõbrad - Sammy (tahtis ainult süles olla) ja Jackson(tahtis Helina käe ära süüa). 2. Helina kaotas plätud. 

1 comment:

  1. Toredad juhtumised Teil ikka - Raiki näpu lõhkumise oma oli eriti põhjalik. Ma kohe mõtlesin kaasa, et mitu korda ta nüüd üle aia kargas :)
    Helina, Sa ikka võiksid vahepeal jalgu ka pesta! ;)

    ReplyDelete