Monday, August 18, 2014

530 km sõidetud

Pealkiri ütleb kogu päeva tegemised ära. Hommikul oli Raikil äratus kella 5.00, et minna rekasse, kus on külmik. Sealt tuua meie külmaelemendid, täita 80-liitrine veepaak ja paar toimetust veel teha. Raske oli, aga püsti sai. Meil mõlemal oli uni ära läinud, aga hommik oli meeletult külm, siis päris jalgu alla ka ei tahtnud ajada. Magasime süüdimatult 9ni. Ärkasime, tegime hommikusöögi, pakkisime kõik enda asjad kokku ja käisime veel KUUMA duši all. Inimese tunne tuli kohe peale. Alustasime sõitu kell 11. Tankisime Scooby täis ja sõit võis alata. 6 tunni jooksul tegime ühe lõunapaus- umbes 15 minutit. Ülejäänud aja sõitsime jutti. Nüüd oleme kõrvalises puhkealas.

Ärge siis paanitsege, kui meil vahepeal blogipostitusi ei tule, ilmselt oleme siis leviaugus. Meil pole 500 km levi olnud, hetkel ka ei ole, aga imekombel näitab (Scooby katusel) 3G-d.

Kalli-kalli!


Helina 
1. Siin põhjapool on kütus ikka päris kallis. 2. Hoiatavad sildid on ikkagi asja eest... 3. Ja siin nad ongi :) 4. Tibu piilub Scooby tagaaknast välja.

No comments:

Post a Comment