Sunday, May 22, 2011

Elagu austraalia systeem.

Nii me siis läksime. Kaks kanget. Olime saanud põrandaaluse autoylevaatuse tegija, kes vb viskab pilgu peale ja kirjutab paberid välja. Aga kus sa sellega. Austraalias tähendab ylevaatus seda, et sa pmst ei pea seda tegema. Oleneb osariikidest ja oleneb situatsioonist. Meil on selleks situatsiooniks myyk ja QLD osariigis. Kui ylevaatsu või siis roadworthy chec teha, siis auto peab olema perfektses korras. Sa ei saa myya autot, kus on midagi valesti. Isegi väike täke klaasis, mingi kruvi siit, õhumull toonklaasi all, pisiviga ka... Eestis saaks meie MiCu'ga ylevaatuselt vabalt 10 aastat ilma probleemita läbi. Vahepeal tuligi mõte, et sitta kah. Konteiner maksab ainult 800 $. Paneme laevaga eesti minema :D Saame raikiga tartusse auto :D Ma ei kujuta ette, kuidas need van'id liiguvad yldse... õõõõõõ...
Yhesõnaga tulime sama targalt tagasi. Istusime koju maha. Uus myygikuulutus yles, läksin telefoni ostma ja juba tuli 2 kõnet, et tahaks autot näha. Aga poisi jutust oli aru saada, et ta ootab, kui me hinda alla laseme. Ei usu, et eriti laseme.
Päev veeres teleka taga. Lihtsalt puhkeasendis. Lõuna paiku käis raiki läpaka aku myygimees. Täiesti identne aku tuli...aga klemmid on vähem kui millimeeter paigast ära ei sobi...Lihtsalt ei lähe. Tykk aega pidi mõtlema, kus see erinevus on.
Õhtu läksime välja. Kuna vihma hakkas tibutama, siis rongigraafiku planeerimine läks aia taha. Võtsime takso kesklinna ja pärast sealt tagasi. Brisbane linnas on klubipiirkond hiinalinna kylje all. Rahvast ropult palju ja klubid päris ägedad. Käisime kahes. Kunagi peab uuesti minema.
Praegu on hommik ja esimesed peopanijad hakkavad ärkama. :D

Alari

No comments:

Post a Comment