Wednesday, May 11, 2011

BEVON

No krt. Nii kylm on siin maal juba. Ma ei saa aru, mis toimub. Raudslet tuleb mingi sajandi yllatus varsti, et lumi potsatab maha. Täna hommikul olime nagu naksti 9.30 platsis ja James tuli jutuga, et eile pimedas olime yhe pressi parkinud nii, et seda maha tõmmates tõmbaksime selle cottonipaki puruks. Maapind oli väga ebayhtlane. Aga pimedas ja unise peaga ei abla seda ära ka. Jätsime siis pooliku ja järgmist vorpima. Bevon avastas, et tal autol saab rego läbi ja siis hakkas mõtlema, et kuna nagunii on 2 pressi töös praegu ,siis teda pole vajagi ja rääkis Jamesile , et ta peab auto ylevaatuseks valmis seadma ja läheb töölt need viimased päevad ära. Nu mis seal ikka. Terve päeva mees säras, et homme saab kaua magada ja ta ei pea seda vatti loopima :D Mina pean siis homme tema töö yle võtma, et siis bogijuht. Pluss veel omad kohustused või vaatab kuidas asi jooksma hakkab. Ei ole enam palju joosta. Ytleks, et kolm päeva veel sellel põllul ja siis pmst kõik. Natuke siin ja seal ja pera siin ja tutt seal. Rohkem kolimist ja sõitmist, kui tööd. Sõitsin täna Jamesiga kaasa ka yhe tiiru jälle. Uurisin elu ja ajasime juttu. Pärast seda kui yks press katki, siis pole nagu midagi teha vahapeal.
Siis kolisin neid mooduleid yhest põllu otsast teise. Juba olen Jamesile yhe kasti õlut võlgu, sest jäin kinni korra. Raikil ka yks soolas. Aga täna jälle mängisin tulega, kui traktoriga yle kynka yritasin saada ja treileri tagaosa yle ei tahtnud tulla ja traktori esirattad maast lahti tõstis. Jõhkeerrs.
Lõpp on lähedal... enam ei viitsi eriti. Rutiini on sisse visanud ja see on jama. Kogu aeg yks ja sama liigutus või sama mõtteviis. Nyyd kui Bevonit ka ei ole, siis pole kellelegi sitta ajada: ) Eks me lõpupeol näeme :D

Ok.

Ciao

Alar

No comments:

Post a Comment